facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Librairie du rond point

Librairie du rond point

Info

librairie, loterie nationale , paris sportif . Tiercé ,

Adres: 31b chaussee de charleroi, 1360 Thorembais-Saint-Trond, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 081655496
moc.liamtoh@tniopdnorudbil
Stad: Thorembais-Saint-Trond
Route: 31b chaussee de charleroi
Postcode: 1360


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 12:30

Recensies
De mensen die de boekhandel runnen zijn erg aardig. Ik kom vaak pakketjes ophalen en dat is altijd gezellig geweest. Ze hebben ook een leuke kleine selectie boeken en tijdschriften!
Vriendelijk en warm personeel! Ik gebruik het voornamelijk voor pakketten omdat ik online lotto speel, maar als ik de kans heb, neem ik wat krasspellen of tijdschriften in Altaya-stijl en gezelschap. Nooit een negatieve opmerking over gehad ik specificeer omdat het een negatieve opmerking is die vaak voorkomt bij plaatsen die over het algemeen pakketten doorgeven.
Ondanks de vele pakketten die ze voor me verwerken, zijn ze altijd vriendelijk en vrolijk! Alleen al daarvoor zou ik nergens anders heen gaan
Een gastvrije boekhandel met topservice met een glimlach.
Top boekhandel en super aardige en vriendelijke mensen
Ik kom er regelmatig en ben zeer tevreden. Zeer hartelijke ontvangst door de eigenaars van deze boekhandel met meerdere diensten tijdschriften, boeken, Lotto, dranken, kleine lekkernijen, pakjes, enz.. De ruimte is alleen een beetje krap.
Hoe kunnen we weigeren een pakket van het postkantoor aan een klant te bezorgen als het voor haar op de toonbank ligt, onder het voorwendsel dat alle pakketten eerst moeten worden gescand? En durf hem uit te nodigen om later terug te komen. Het duurde 4 passages om eindelijk het pakket te ontvangen! Niet blij.
Altijd een top service en op maat voor klanten.
Schitterende en geweldige boekhandel met personeel dat meer dan gastvrij en warm is. Altijd een plezier om te komen
Zeer goed Ik heb mijn pakket zonder problemen ontvangen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid