facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Librairie du Midi

Librairie du Midi
Adres: Boulevard Poincaré 75 Poincarélaan 75 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 521 68 99
Stad: Anderlecht
Route: Boulevard Poincaré 75
Huisnummer: Poincarélaan 75
Postcode: 1070


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
E td de bom, o melhor chocolate é atendimento de primeira
Conferentie over de brouwerijen van Anderlecht super goed gedaan en interessant
Uitstekende gespecialiseerde boekhandel, evenals zijn ook uitstekende boekverkoper. Op het gebied van boekverkoperservice vormen deze boekverkoper en zijn boekwinkel zeker een van de laatste wallen tegen de ontmenselijking die wordt gecultiveerd door de internetservicetool. De boekverkoper is een "soort" die al veel meer dan bedreigd is: hij wordt bedreigd... Laten we besluiten hem te bestendigen door hem te vragen in plaats van zijn toevlucht te nemen tot een digitaal commando...
Een kwaliteit van advies en betrokkenheid bij boekhandelswerk om de grootste droom te verwezenlijken. Ze weten veel van veel dingen en zijn een zeer waardevolle steun. Ik raad ten zeerste aan.
"Ouderwetse" boekhandel waar je de boeken, met respect natuurlijk, nog kunt raadplegen alvorens ze te kopen. Aanwezigheid van goede naslagwerken op alle technische gebieden en, indien niet in de schappen, mogelijkheid om ze te bestellen. Niet bijzonder duurder dan bestellingen via internet.
Gezellig en vriendelijk personeel. Altijd het juiste advies om klanten te helpen. Een must om te zien !!
Uitstekende gespecialiseerde technische bibliotheek. Grote voorraad, onberispelijke service. Ik heb veel boeken op het gebied van informatica bij hen gekocht en kan ze alleen maar aanbevelen.
Een bestelling van schoolboeken per e-mail: snelheid, efficiëntie, professionaliteit. Dit wordt tegenwoordig zeldzaam. Ik raad 200% aan!!!
Gastvrij en zeer behulpzaam. Waar voor je geld. Tot snel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid