facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Librairie Dethier

Librairie Dethier

Geschiedenis

tous les produits de la librairie,papeterie, articles cadeaux, relais Kiala...



"Tous les services d’une librairie presse et bien plus a decouvrir"
Adres: Avenue Victor David 37, 4830 Limburg (Belgische stad)
Telefoonnummer: 087 76 30 34
Stad: Limbourg
Route: Avenue Victor David 37
Postcode: 4830


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Le depot 4830, Boutique bym, Ville de Limbourg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Yves De Poche L'Yves De Poche 221 meter Vriendelijke maar beperkte openingstijden voor dit soort zaken.
Recensies
super leuk, ik raad het ten zeerste aan, een beetje van alles, sieraden horloges, enz., echt leuk
Ik moest voor het eerst een pakket deponeren door dit wereldrelaispunt te kiezen, ik had geen tijd om het label te plakken, maar ik had het geprint. Monsieur was ondanks mijn beleefdheid niet aardig en rekende me 0,20 cent aan voor een stukje kleverig papier. Ze hebben ook geen afscheid van mij genomen. Helaas zul je mij daar niet meer zien. Ze verliezen een klant die loyaal had kunnen zijn. Ik betreur het gebrek aan zakelijk inzicht.
De boekhandel is erg leuk, het biedt cadeau-ideeën voor volwassenen en kinderen, ontvangst van uw pakketten, grote selectie boeken en tijdschriften, u krijgt zin om te wandelen bovendien en niet in de laatste plaats zijn de mensen die er werken vriendelijk en tot uw dienst luister. Ik raad deze plek 200% aan
Zeer aangename boekhandel, met allerlei soorten boeken en tijdschriften. Leuk cadeau-item ook. Zeer gastvrij en vriendelijk personeel. Ik raad het zonder aarzeling aan!
Altijd goed ontvangen en altijd bediend door Madame. Hier, Monsieur maakt me een onaangename opmerking zodra ik binnenkom en veroordeelt me. Ik ga daar niet meer heen. Er zijn nog veel meer boekhandels.
Hele leuke boekhandel met toppatronen
Een buurtwinkel waar ik op mijn gemak mijn favoriete tijdschriften kan uitkiezen, gemakkelijk boeken kan bestellen en altijd vriendelijk wordt onthaald.
Zeer aardige en gastvrije mensen!
Historische kantoorboekhandel, in een gezellig dorp vlakbij de grote Gilleppe-stuwdam die grote hoeveelheden mineraalwater levert. Aan de voet van Limgurg, een oud en rijk Waals dorp, met een historische en artistieke aantrekkingskracht.
Zeer warm welkom en best een goede keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid