facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LGU Academy / Let's Go Urban

LGU Academy / Let's Go Urban

Info

Openinguren:
maandag tot donderdag: 9u00 - 21u30
vrijdag: 9u00 - 17u00
zaterdag en zondag: enkel bereikbaar via Facebook of mail.

Geschiedenis

Let’s Go Urban (LGU) is de urbanculture beweging die werd opgericht door Sihame El Kaouakibi op 1 februari 2009. Haar brand kent verschillende spin offs, waarvan de jongereorganisatie ‘Let’s Go Urban VZW’ de meest gekende is.
Let’s Go Urban vzw biedt een naschools programma aan voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 30 jaar. Het programma kent verschillende disciplines in hun aanbod: urban dance, urban music, urban media, urban sports (freerunning & tricking) en Young Entrepeneurs (voor jongeren die van hun droom een realiteit willen maken).
Let’s Go Urban heeft sinds 2009 al meer dan duizend jongeren bereikt. Stadsjongeren die een reflectie van onze samenleving zijn in etnie, cultuur, religie en hun socio-economische achtergronden.

Jongeren met de sterkste en zwakste schouders komen thuis bij Let’s Go Urban omdat ze allen naar waarde geschat worden. Met Sihame haar slogan ‘We invest today in the people of tomorrow’ tracht Sihame El Kaouakibi alle actoren in onze samenleving te enthousiasmeren en responsabiliseren om te geloven in de nieuwe generatie die zij ziet als ons meest kostbaar kapitaal. Investeren in jongeren is daarom investeren in de toekomst.
LGU vzw tracht door middel van een positief bindmiddel, PASSIE, jongeren bij elkaar te brengen en het beste in hen naar boven te halen.

Let’s Go Urban vzw is meer dan een programma het is een community, een familie waar je jezelf, je talenten, nieuwe vrienden, mensen die in jou geloven en je toekomstmogelijkheden ontdekt.



Welkom!

Het LGU- Team

Adres: Sint-Bernardsesteenweg 113, Kiel, Antwerpen, Belgium
Stad: Kiel
Route: Sint-Bernardsesteenweg 113



op zoek naar gerelateerd: let's go urban antwerpen, urban center facebook, urban center, urban academy, let's go urban zomer van antwerpen, lgu hasselt, lets go urban hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouts 25 Sint-Joris Scouts 25 Sint-Joris 6 km De tofste scouts van heel Antwerpen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid