facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lex and Turner

Lex and Turner

Info

Lex & Turner crafts hi-fi branding, design, copywriting and fresh thinking.
So whether you’re a multinational, start-up or private person:give us a shout

Geschiedenis

Lex & Turner crafts hi-fi branding, design, copywriting and fresh thinking.
So whether you’re a multinational, start-up or private person:give us a shout



"Het verschil tussen u en uw concurrent? Een ijzersterke brand identity. Neem contact op met Lex & Turner: dé boutique branding agency voor merken/mensen met een neus voor kwaliteit. Een oog voor design. En een hart voor wat echt is."
Adres: J.S. Bachlaan 52, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: 0476646913
Stad: Hasselt
Route: J.S. Bachlaan 52
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Reclamebureau Hasselt, Communicatie agency
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expliciet Expliciet 272 meter Gedreven en professioneel team dat perfect aanvoelt wat de klant nodig heeft ook als ...
Atelier CoMaTe Atelier CoMaTe 499 meter Atelier CoMaTe - Consulting Making Teaching / pattern design
provoke provoke 622 meter Provoke is an interior design agency specialised in concept & design of Hotels, Resta...
URBAN DOTS Studio URBAN DOTS Studio 847 meter Innovatieve architectuur.
Ivo Vercammen Woonprojecten Ivo Vercammen Woonprojecten 851 meter Amai jullie zijn nog niet aan het bouwen en jullie zorgen nu al voor hinder in de str...
Schiepers Gallery Schiepers Gallery 856 meter Het is een prachtige verzorgde gallery met zeer mooie kunstwerken . Zeker eens de moe...
BOZ bvba BOZ bvba 866 meter Tf wordt niet opgenomen. Scheelt er iets? Indien verlof of ziekte, spreek iets in of ...
RCA RCA 939 meter Veel beloven, maar helaas weinig leveren.
Fietsbar Fietsbar 967 meter Leuk om wat te drinken eten zeer beperkt het is een fietsenwinkel waar je wat kan dri...
LuGus Studios LuGus Studios 970 meter <span class="f5axBf"
UAU collectiv UAU collectiv 1 km Racistische mensen in dit kantoor. Waarden moeten bovenop het ontwerp staan, niet and...
Hands Hands 1 km Top communicatiebureau dat inzet op een duidelijke en resultaatgerichte communicatie....
Publi Belgium Europe Publi Belgium Europe 1 km Mooi ontwerp gekregen en afspraken mooi nagekomen.
Houben nv Houben nv 1 km Zeer betrouwbare bouwpartner
Atrado Atrado 1 km Wij werken al enkele jaren met Atrado en kunnen hen alleen maar aanraden. Vlotte en p...
Beautology Beautology 1 km Zeer mooie en natuurlijke wenkbrauwen, zo blij met het resultaat!!! Dank je wel Nancy...
Next Issue Next Issue 2 km Creatieve ontdekkingsreizigers. Luistergrage meedenkers. Gedreven uitvoerders. Ongege...
Printsalon Hasselt Printsalon Hasselt 2 km Afdrukwerk en inbinding van goede kwaliteit. Helaas heb ik mijn USB-stick die ik afge...
Recensies
Lex & Turner heeft een nieuwe huisstijl voor de Schools of Arts van de Erasmushogeschool Brussel KCB en RITCS uitgewerkt. Het was een intense zoektocht en we zijn heel trots op het resultaat. Ik kijk in elk geval met plezier terug op de fijne en creatieve samenwerking.
De combinatie van uiteenlopende skills maken bij Lex & Turner het verschil: * frisse en hedendaagse vormgeving Je krijgt echt de keuze tussen verschillende ontwerpen en niet 1 ontwerp dat licht werd herkouwd * vlotte pen uitzonderlijk * denken kritisch mee na om het eindproduct te verbeteren. Wat ik als klant Jenevermuseum echt een meerwaarde vond. *Niet alleen de zaakvoerders maar ook hun medewerkers leggen de lat hoog.
Ik klopte aan bij Lex & Turner om mijn bedrijf, Job Design, een sterke visuele identiteit te geven. En dat is precies wat ze deden :. Met succes! De samenwerking verliep vlot en de look en feel van mijn 'brand' kloppen nu helemaal met wat we doen en wie we zijn.
We hebben met Lex & Turner samengewerkt voor de nieuwe huisstijl van The Smile Safari. Beter dan we zelf hadden kunnen dromen!
L&T hebben me fantastisch geholpen door mijn krakkemikkige schets en verhaal om te zetten in een ongelooflijk ontwerp en bijhorend stijl. Ik ben nog elke dag ontzettend blij met mijn logo, de stijl en de gestileerde versie voor mijn Meesterstempel. Een waar genoegen om mee samen te werken!
Lex & Turner heeft de volledige rebranding van BioVille uitgewerkt. Verder hebben ze samen met ons het marketingplan opgesteld. Super tevreden over de samenwerking en de goede ondersteuning!
Toen we met onze zaak begonnen was ons logo en onze branding geen prioriteit en hadden we zelf iets in elkaar geknutseld. Dat werkte in het begin maar na verloop van tijd spraken zelfs onze klanten ons er op aan dat onze “uitstraling” niet in lijn lag met de kwaliteit die we boden. Via via zijn we dan bij Lex & Turner uitgekomen. We kozen voor een volledige rebranding; naam, logo en huisstijl. Omdat onze zaak ons zo nauw aan het hart lag waren we vastbesloten om pas “JA” te zeggen op een voorstel dat echt 100% klopte. We wisten helemaal niet wat we juist wilden, hadden een uitgesproken mening over wat het niet moest zijn en zaten met nogal uiteenlopende ideeën in ons hoofd we runnen de zaak met twee. Kortom, we waren volgens mij een halve nachtmerrie om mee te werken voor Ken en Katrien. Ze hebben ons bij de hand genomen en ons door een proces begeleid met een waarlijk wonderlijk resultaat. Hoe ze het gedaan hebben weet ik niet maar ze zijn er meesterlijk in geslaagd iets naar voor te schuiven dat gewoon echt helemaal en volledig perfect bij ons paste. Het resultaat was gewoon àf! Onze zaak heeft nu de uitstraling die ze verdient. We worden regelmatig aangesproken op onze naam en onze logo. We zijn echt heel content. Voor dit proces zou ik nooit geloofd hebben dat een nieuwe branding zo’n impact kon hebben op onze zaak. Lex & Turner en het effect van hun werk hebben mijn verwachtingen duizendvoudig overtroffen. Voor eeuwig dankbaar!
Yippeekayeymothafriggin' Yeah! Wat Lex & Turner voor ons maakte huisstijl, branding & logo was spot on, right on the money, dikken bal! Klasse en vakmanschap dus. Bonanza.tv zit zelf in de 'visuele' sector en alhoewel we vaak dachten : "we doen dat wel even zelf", zijn we zeer opgetogen én blij dat we dit uit handen hebben gegeven. Dit hadden we nooit zelf kunnen doen of maken. Het was geen makkelijke bevalling, maar wat het dan uiteindelijk geworden is, is super stijlvol, tijdloos en fris. Ik was er echt héél héél blij mee. In 2 fases zijn we er uiteindelijk door geraakt. De samenwerking was as such héél vlot, efficient en aangenaam. Thanks Ken & co. You guys rock!
We klopten bij Lex & Turner aan voor onze rebranding. Nadat onze zaak door de jaren heen was gegroeid en uitgebreid merkten we dat we onze vorige brand identiteit waren ontgroeid. We voelden ons meteen op ons gemak in onze keuze voor Lex & Turner door de structurele aanpak met workshops om uit te zoeken waar ze precies voor staan, wie onze doelgroep is, etc. Van daaruit zijn ze blijven zoeken tot we op een gepaste naam uitkwamen en eens die mijlpaal was bereikt ging alles in een stroomversnelling. Als je twijfelt, niet doen. De ideale combinatie tussen een professionele aanpak en het menselijk contact. Aanrader
Lex & Turner ging aan de slag met onze 8 vzw's van Samenlevingsopbouw verspreid over Vlaanderen en Brussel. Het resultaat is het nieuwe SAAMO met een veel duidelijkere identiteit, een heldere merkarchitectuur en handig bruikbaar materiaal op maat van onze medewerkers. We kozen Lex & Turner voor hun creatieve benadering en het direct contact. Het was een intense route maar dagelijks stellen we vast dat het alle inspanningen waard was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid