facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Level Up Trampolinepark Antwerpen - Edegem

Level Up Trampolinepark Antwerpen - Edegem

Info

www.leveluptrampoline.be

Geschiedenis

Level Up, het coolste en grootste trampolinepark van Antwerpen, opent binnenkort zijn deuren!! Met meer dan 2000m² zullen we een ruime variatie aan attracties kunnen aanbieden waarbij zowel jong als oud nieuwe hoogtes zal kunnen bereiken. We zijn gelegen in Tennis- en squashclub Ter Eiken. Volg zeker deze pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!



"Level Up Leisure & Sports voor openingsuren kijk naar de websiteBij Level Up zullen niet alleen de trampolines en inflatables je naar een hoger niveau brengen. Ook in de boulderzaal kan je een niveautje hoger gaan. En we bedoelen dit niet enkel letterlijk, maar op allerlei vlakken. Je zal namelijk niet alleen fysieke hoogtes bereiken, maar ook met je vrienden/familie/collega's zal je momenten beleven die je nog nooit ervaren hebt. Je kan bij Level Up ook terecht voor een spelletje bowlen op één van de 18 gloednieuwe banen of een avondje Karaoke zingen in één van onze 4 karaokeboxen"
Adres: kattenbroek 33, 2650 Edegem
Telefoonnummer: 034574247
Stad: Edegem
Route: kattenbroek 33
Postcode: 2650


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 21:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 22:00
Zaterdag: 09:30 - 21:00
Zondag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Level Up Edegem openingsuren, Level Up Essen, Level Up Bouldering, Kortingscode Level Up, Level Up prijs, Level Up wildert, Kortingscode Level up edegem, kattenbroek 33, 2650 edegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fitclub 24/7 Edegem Fitclub 24/7 Edegem 2 km Beste David Lloyd, Telkens als ik de club binnenkom krijg ik direct een vakantie gev...
Recensies
Grote ruime zaal met veel routes die wekelijks aangepast worden. Fantastisch voor kinderen: uitgebreid parcours met interactieve klimwand hopelijk zijn de kinderziektes nu van de baan, de wand was een tijdje niet actief. Maar... er zijn wel enkele serieuze mankementen. Het belangrijkste: in de week is er geen toezicht in de zaal. Level-up, dat is levensgevaarlijk en onverantwoord. Als je ongelukkig valt en er zijn geen andere klimmers meer, is er geen kat die het gezien heeft. En dan lig je daar in de vrieskou... Verder is er in de zaal geen water en toilet, geen opwarmruimte en geen eigen balie. De balie in het café is niet altijd op de hoogte. Bij navraag naar beurtenkaarten en abonnementen was het antwoord dat die nog niet beschikbaar zijn alhoewel de website vermeldt dat je abonnementen kan kopen aan de balie. Je kan echter nog geen beurtenkaarten kopen, het poortje is om de haverklap stuk en de zaal kan best nog wat gezelliger gemaakt worden. De zetelhoek met tapijten, die er onlangs werd neergezet, is alvast een goed begin.
Prachtige zaak met een waaier aan activiteiten. We hebben er zonet pooltafels geplaatst, dus je kan er vanaf nu ook lekker een potje poolen.
Om te beginnen het positieve, het zijn veel routes met veel variatie, die regelmatig worden vervangen. Het negative lijstje is jammer genoeg aanzienlijk groter. De temperatuur is in de winter periode overdreven. Alle begrip dat de verwarmingskosten hoog liggen, maar 4 graden in de zaal is overdreven. De zaal wordt niet deftig onderhouden op vlak van hygiene. Onlangs lag er letterlijk een beschimmelde boterham op de grond. Een week later lag deze er nog! In de zaal is niemand aanwezig, je kan geen drinken kopen en er is geen wc of water, wat met kalk wel handig zou zijn. De grepen hangen vaak Los en na elke keer nieuwe routes liggen er gewoon vijzen op de mat of grond. Er is zo veel potentieel in edegem voor een boulderzaal, de routes zitten goed, de uitbating en uitwerking van het concept faalt gigantisch. Het enige voordeel aan de slechte uitbating is dat alle routes vrij zijn door een beperkt aantal bezoekers. Hopelijk kan deze revieuw geupdate worden na een tijdje. Maar ik had al maanden gewacht met schrijven om ze bij de start wat ruimte te geven om de kinderfoutjes eruit te halen.
Grote zaal, maar het voelt erg artificieel en onpersoonlijk aan. Ik vermoed omdat er geen klimmers zijn die de zaal uitbaten. Er is geen muziek en de inkom is met een toegangspoortje met qr code die niet werkt het poortje houdt waarschijnlijk wel geen enkele klimmer tegen. De niveaus lijken niet altijd juist te zijn. Voor een drankje, de kleedzaal of de toiletten moet je de naastliggende padelblok gebruiken. Door de ongezellige setting kom ik niet direct terug tot er eventuele verbeteringen uitgevoerd worden.
Een mooie ruime nieuwe klimzaal met potentieel. Het potentieel blijft vooralsnog onbenut. Eerst is het zoeken naar de ingang en daarna naar het onthaal, dat te vinden is in de padelclub. Klimmen als bijzaak dus. De toegangspoort werkte niet dus moesten we binnengelaten worden door een jobstudent. Zoveel logischer en persoonlijk om de klimzaal een eigen onthaal te geven. Nu is het ook niet mogelijk om iets van snacks of drank in de zaal te kopen. Douchen en omkleden is ook in de padelclub toegang enkel langs buiten. Verder is er geen muziek in de zaal en de lichten verblinden je. Ongezellig dus. Over het klimmen dan. De routes zijn mooi maar niet altijd zo logisch.
Om te beginnen staat de verwarming in de tent niet aan. Met de huidige temperaturen is het me toch wat koud en vochtig. Er is in de zaal geen WC, stromend water of mogelijkheid om iets te kopen voor te drinken of eten. Hiervoor moet je naar buiten gaan door het niet altijd werkend scanner poortje. Dus als het regent kom je nat terug binnen. Er zijn al meerdere ongelukken gebeurd door loshangende grepen OOK AFKLIM GREPEN!. Er steken vijzen uit de muur of ze liggen los op de grond. Er is geen toezicht in de zaal. En de personen in de padelbar kennen niets van klimmen. Dus ze kunnen vaak niet helpen. Er wordt volgens mij maar één keer om de 14 dagen gekuist. De vloer is bijna altijd vuil. Ik kom hier al sinds week 1 en de technologiën zoals de iPad of projector werken niet. Het is jammer dat ze zich profileren als de grootste van België en hier ook hun prijzen naar zetten. Terwijl basiszaken niet in orde zijn. Om toch met een positieve noot te eindigen. Er zijn veel en gevarieerde routes. Deze worden op regelmatige basis vernieuwd. Dus dat is top. Mijn advies: LevelUp. luister naar de community en doe er iets mee ;
voor ik aan de negative dingen begin heel leuke routes van top niveau maar het vinden van de zaal is niet gemakkenlijk door de bouwerf die niet is afgezet en waar geen route is vrijgemaakt om naar de zaal te gaan. Onder en telescoop hoogtewerker moet lopen omdat het poortje dicht was.waren mensen aan het werk in de machine was. dan eindelijk aan de zaal en poortje waar geen instructies stonden niet op en top maar er zit veel potentieel in!
De klimroutes zelf zijn zéér goed en bevatten genoeg variatie. De zaalnis wel vrij onpersoonlijk. De ingang is adhv een automatische poort, waar je slechts 3x binnen & buiten kan met een dagpas. Dat terwijl je water/snacks enkel aan de padelbar/toiletten buiten de zaal kan vinden. Als er al personeel in de boulderzaal is dan zijn dit louter supervisors, geen klimgezinden. De moeite om uit te proberen, een goede klimbeurt is verzekerd, maar de organisatie heeft nog veel ruimte voor verbetering. de prijs is wel gezakt en nu een iets redelijkere €12,5 ipv 15
Schandalig duur! Verjaardagsfeestje geboekt voor 12 kinderen. Laagste formule was 15,5 euro voor 1 uur op de trampoline en een donut + drankje. Na alle papieren te hebben ingevuld hadden ze nog maar 40 minuten over. Die 20 verloren minuten wou men niet extra geven. Daarna hadden de kinderen veel dorst, en waren we eigenlijk genoodzaakt om nog een uurtje bij te boeken Was te vroeg om kids naar huis te sturen. Een uur inflatebale bijgeboekt voor iedereen : was 12 x 8,5 euro. Slotsom: was een feestje van 272 euro zonder drank voor 1u40 vertier voor 12 kinderen. Slik...
De klimzaal heeft toffe routes, veel variatie, parking, toffe bar, campus area, de niveaus staan goed aangegeven, ik heb de indruk dat de routes af en toe veranderen,... Maar... ik vind het heel duur zo'n 30%-50% duurder als andere zalen al naargelang hoe je de vergelijking maakt, 30 euro voor mijn zoon en mij omdat we langer als een uur klimmen. Momenteel nog geen mogelijkheid om een abonnement of meer-beurten kaart te nemen. Daarnaast is er geen opwarmingsruimte om te stretchen, er is geen kraan of water in de zaal zelf om je handen te wassen. Het voelt wat onpersoonlijk. Tof om eens te gaan, maar niet direct de zaal waar ik meerdere keren per week/maand mijn tijd zal doorbrengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid