facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leuven anders bekeken

Info

Onburgerlijk gedrag

Geschiedenis

Foto's van o.a.: een wagen op het voetpad, aanhangwagen als obstakel over de stoep, tegensprekende verkeersborden, zwerfvuil, stukgemaakte zitbanken, opgebroken stoep, hinderlijke terrassen, enz., enz..
Of gewoon een leuke foto...



"Bij Hans Anders moet je nooit meer teveel betalen voor horen en zien. Ontdek ons uitgebreid assortiment lenzen, brillen en hoortoestellen. Bestel ook online in onze webshop."
Adres: Brouwersstraat, 50 bus 26, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016370344
Stad: Leuven
Route: Brouwersstraat, 50 bus 26
Postcode: 3000



op zoek naar gerelateerd: Vespa huren Lier, Vespa verhuur Borgloon, Vespa Heers, Vespa4rent goed weer garantie, Vesparit Limburg, Vespa huren Hasselt, Vespa verhuur Sint-Truiden, Vespa huren prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kotmadam De Kotmadam 727 meter Spijtig dat het helemaal verborgen staat tussen de terrassen van locale horeca
Fonske Fonske 796 meter Waarschijnlijk hét bekendste beeldje van Leuven.
Kabouterdorp Kabouterdorp 5 km Ons kind gaat naar deze crèche en we vinden het geweldig. Zeer aardige mensen, goede ...
Recensies
28 juni smorgens 10u15 kwam ik in een lege winkel voor een nieuwe bril .de laatste 20 jaar heb ik hier +10 brillen gekocht. je kiest een bril,ze doen een oogtest en enkele weken later is je bril klaar. maar vanmorgen als ik de bril gekozen had vroegen ze me kunnen we de vorige meting overnemen? dat weet ik niet dat testen jullie altijd.. was mijn antwoord dan werd gevraagd aan de mannelijke collega:wil jij een oogtest doen? maar deze man had geen zin en stuurde me agressief wandellen met de woorden je moet eerst naar de oogarts kom dan terug wat een service switch hans anders heeft 20 jaar altijd de juist service,meting en bril geleverd. onbekwame mensen laten bepalen of ze al dan niet zin hebben om een meting te doen in een brillenwinkel is absurd heb dus geen extra bril kunnen aan kopen 2uur verloren en op zoek naar een opticien die wel service wilt leveren.
Levensgevaarlijke winkel!! Ga niet naar deze winkel aub!! Ik ben er opeens door een luik naar beneden gevallen toen ik naar de brillen aan het kijken was. De eigenaar van het gebouw was vergeten het luik te sluiten. Dit luik is voor de brillen en spiegel. Ik heb meteen de politie gebeld want ik wilde dat niet opnieuw zou gebeuren met iemand anders. Ik ben 5 dagen werkonbekwaam door de val en ik heb zo veel pijn!! Tot nu heeft niemand heeft me gebeld als ik ok ben!!!
Wij zijn echt wel super tevreden van de service en verzekering van hans anders in Leuven. Onlangs ging ik met mijn dochter van 4 met haar brilletje terug naar de winkel. Niet alleen was hij stuk, maar ook nog verandert van sterkte. Al deze dingen konden onder de verzekering. Dat is nog eens goed nieuws in de decembermaand! Bovendien staat dit in schril contrast met de veel duurdere optieker waar ze haar eerste brilletje van had. Die had ons 3 keer zoveel gekost en was verloren geraakt. We hadden daar ook wel een glasverzekering maar omdat hij kwijt was kon er niets. Bovendien zijn de mensen in hans anders daar die ons geholpen hebben super vriendelijk en denken mee. Een dikke dankjewel dus voor hans anders Leuven! Dankjewel dat onze dochter zorgeloos kan spelen met haar brilletje!
Ben bij jullie geweest zeer onvriendelijk niet eens begroet ben bij pearle geweest zeer vriendelijk ontvangen ! Jullie verdienen niet eens een ster !
Top bediening en super goeie hulp gedaan van de heer Alexander
Laat u niet vangen en koop hier GEEN zonnebril op sterkte behalve als u om de 2 jaar een nieuwe bril wil kopen! Na 2 jaar en 4 maanden schilferen deze glazen volledig af en is de bril onbruikbaar. Zoxel de winkelbediende als de klantendienst beweren dat de bril mogelijks met een verkeerd produkt is behandeld hetgeen absoluuut NIET het geval is. Andere mogelijke uitleg volgens de winkelbediende is dat het deze zomer nogal warm is geweest en dat de bril mogelijls teveel warmte heeft opgeslorpt...dus zonnebrillen van Hans Anders zijn misschien voor het hoge noorden...ja...dat is pas ANDERS!
Toen ik kwam voor mijn oogmeting was het personaal vriendelijk, hoewel de meting zelf gewoonweg niet lukte- oude waarden dan maar. Nu eens terug moeten gaan voor wat aan de bril te laten herstellen: kortaf en onvriendelijk, met nog een onbeleefde opmerking over hoe ik "als ik zo met de bril omga ik hem zeker stuk maak"
Enorm onvriendelijk en arrogant personeel in deze winkel, onprofessionele medewerkers die weinig opleiding gehad hebben en niet sterk zijn in hun vak. Zo is de oogmeting vaak niet goed gedaan en het afstellen van de bril op het gezicht wordt ook niet met zorg gedaan. Vaak ook lange wachttijden. Je wil als klant hier niet gaan voor de service, maar voor een goedkope oplossing. Tevredenheid van deze winkel specifiek ligt zeer laag voor mij.
Koop al 10 jaar bij Hans Anders, gelukkig de meeste geholpen in het filiaal van Leuven. Als er iets kapot is neusbrug gebroken bij de ene en brilpoot bij de andere moet je in Brugge volledig nieuw kopen 120 euro, en in Leuven proberen ze het te repareren!pootje 7 euro en front 25 euro "Ja meneer, uw bril is van 2014.." -> Is dit niet de bedoeling misschien? -> Moet je hier elk jaar met de mode meegaan en nieuw kopen? HA monturen en onderdelen zijn blijkbaar niet lang in stock.. Opmerkelijk dat er zo een prijsverschil is tussen verschillende HA-filialen. Misschien moeten die van Brugge eens bij hun collega's in Leuven in opleiding gaan..
Na een bezoek bij een andere winkel in de straat review elders te lezen kwam ik bij bij Hans Anders terecht. WAT EEN VERSCHIL!!!! Winkel ook was bij andere ook proper en mooi aanbod in monturen. Maar in tegenstelling tot andere winkel was de klantvriendelijkheid en oogmeting op en top professioneel. Er werd tijd genomen voor de meting tot er een perfect helder haarscherp beeld voor mijn ogen kwam. En oké ik ben juist 100 euro meer kwijt dan bij de eerder bezochte winkel maar deze betaal ik met plezier. Een dikke pluim voor Dennis die de oogmeting uitvoerde en de dame Sorry ik vroeg haar naam niet die mij voor de rest prima heeft geholpen en geadviseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid