facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Let's get inspired

Let's get inspired

Info

Voor solo ondernemers die minder dan 0-5jaar bezig zijn en die op zoek zijn naar een toffe begeleider/mentor/coach met een goede structuur die op de persoon en de onderneming kan finetunen!



"Nood aan : een klankbord een traject op jouw maat en jouw tempo! ondersteuning bij uitvoering een stok achter de deurVoor wie bestemd? Voor iedereen die een eigen zaak wil starten en laten groeien Préstarters Voor ondernemers die minder dan 5 jaar aan de slag zijn als zelfstandigeWat biedt Let's Get Inspired? persoonlijke begeleiding online workshops netwerkevents loopbaanbegeleiding voor zelfstandigen en préstartersContactgegevens0476/[email protected]"
Adres:
Telefoonnummer: 0476/96.12.98
Stad: Broechem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wim Tuinen Wim Tuinen 658 meter Algemeen onderhoud en aanleg tuinen Terrassen in hout en steen vijvers Schuttingen ...
Imkerij Apibeau Imkerij Apibeau 1 km Imkerij Apibeau staat voor mooi imkeren. Alles wordt in het teken gesteld van de bij ...
Hans Joris Tuinarchitectuur Hans Joris Tuinarchitectuur 1 km Houdt geen rekening met plantenvoorkeur van klant en vervangt geen planten die na een...
Notelteirs Notelteirs 1 km Super leuk en vernieuwd winkeltje met lokale producten. De appels en peren worden er ...
Boek een tuinman Boek een tuinman 1 km Uw eeuwige zoektocht naar de geschikte tuinman en een gaatje in zijn drukke agenda st...
Yeguada finca esduga - fokkerij spaanse paarden Yeguada finca esduga - fokkerij spaanse paar... 1 km Fokkerij & dekstation Spaanse Paarden - PRE
Wim Peers Wim Peers 2 km Place to be voor kerstboom!
Recensies
Ik volgde de workshop 'hulp bij je marketing plan' bij "Let's get inspired". Het was echt wat ik op die moment nodig had om de volgende stap met mijn bedrijf te nemen. De 1001 ideeën in mijn hoofd werden gaandeweg de voorbereiding en de workshop helder. Nu heb ik een duidelijke structuur en plan van aanpak. Ik voel me niet langer overweldigd door alles wat ik wilde doen en kom nu echt stappen verder. Bedankt Ann en wie weet zien we elkaar snel nog eens terug.
In het kader van mijn prestarterstraject, via Acerta, deelgenomen aan een online coaching-sessie over marketingstrategie met Ann. Op 1 uur veel kunnen opsteken en nuttige informatie meegekregen waar ik meteen mee aan de slag kan. Niet de zoveelste stortvloed aan algemene en vage business-praat; ik kreeg effectief concrete tips en relevante suggesties! Ik voel mij vooruit geholpen en zou dergelijke sessie dus zeker aanraden.
Ik heb echt veel geleerd tijdens de 2 halve-daagse workshops. Als iemand die zo goed als beginner was in Linkedin, heb ik echt veel uit deze workshop kunnen halen. Mijn account zit nu zo professioneel uit, iets om trots op te zijn : Dank u Ann
Ik volgde afgelopen donderdag en vrijdag de online workshop: LinkedIn, mijn eerste 1000 contacten. Als leek op LinkedIn heb ik heel veel bijgeleerd en ga ik er nu met plezier mee aan de slag. Ann deed dat heel goed en gaf heel veel persoonlijke tips en feedback. Ik vond het heel leerzaam.
Wie meer wil weten over de manier waarop je met LinkedIn kan werken is deze opleiding een heel goede introductie! Warm aanbevolen.
Een aangename en overzichtelijke online opleiding. Veel voorbeelden en je ontvangt tips en ideeën op maat van jouw eigen situatie. Zeer leerrijk!
Ann is een toffe inspirerende vrouw! De naam voor haar werk is perfect gekozen. Ik had als beginnende zelfstandige nood om een netwerk op te bouwen, maar ...hoe begin je daaraan ? Ann geeft je concrete werkpunten, waarmee je direct aan de slag kan: een overzichtelijke opbouw met een persoonlijke toets! Een echte aanrader!!
Ik volgde bij Ann de workshops 'welzijn in sales' en 'your business in 8 steps'. Ze gebruikt haar eigen gestructureerde methodieken om het uit te leggen en en nadat je het gevolgd hebt is er nog een persoonlijk opvolggesprek om je vragen te stellen. Verder is ze er ook echt als je haar nodig hebt, ze maakt snel een plaatsje vrij in haar agenda. De natuurwandeling met haar kan ook echt deugd doen terwijl je een goede babbel hebt. Ze wilt haar klanten echt oprecht graag verder helpen. Aanrader!
Ann heeft mij goed geholpen bij mijn financieel plan en marketing plan.
Inspired ben je zeker als je met Ann "op pad" gaat. Fijne aanpak om samen op wandel te gaan. Met veel engagement zorgt Ann ervoor dat je elkaar leert kennen tijdens de wandeling en de korte rustpauzes waar ervaringen in de groep worden uitgewisseld. Luister en ontdek dat je niet alleen staat met je verhaal en je vragen en laat je volop inspireren. Ann is de ideale facilitator en geeft je af en toe handvaten en nuttige tips. Een échte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid