facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Terrasses des Falizes B&B

Les Terrasses des Falizes B&B
Adres: Rue des Falizes 26, 5580 Rochefort, België
Telefoonnummer: 0456 11 17 47
Staat: Région Wallonne
District: Namur
Stad: Rochefort
Route: Rue des Falizes
Huisnummer: 26
Postcode: 5580


Recensies
Vicky is een uitmuntende gastvrouw met goede smaak: De woning is een klein kasteeltje uit het interbellum?, die binnen met veel respect voor authenticiteit volledig naar de hedendaagse normen en comfort is gerenoveerd.nHet ontbijt is ruim, gevarieerd en met een persoonlijke toets.nTips voor wandelingen zijn beschikbaar op app en de gastvrouw is een infokantoor op zich.nEen aanrader!
Ons verblijf was subliem. Super ontbijt, super kamer, super ontvangen, super locatie. Zo hard van genoten! We komen heel graag eens terug wanneer de zon zich laat zien. :
Wij hebben erg genoten van ons verblijf! Hele mooie en ruime kamers, een heerlijk ontbijt, een super gezellig salon uitnodigend om terug te komen tijdens de winter. We konden ook genieten van de rustige tuin met gezellige zithoek. Vlakbij het centrum van Rochefort en toch zo rustig gelegen, ideaal!nWij komen graag terug!nnStijn Keuppens
We, mijn partner en ik, hebben hier net een weekend verbleven. We zijn helemaal verkocht aan deze prachtige b&b. Prachtige locatie, uiterst mooi ingerichte kamers met oog voor alle details en zeer proper, een zeer lieve en vriendelijke gastvrouw en een fantastisch ontbijt.nOnze kamer had een bad in het midden van de kamer met een verbluffend uitzicht over de bergen.nWe komen hier zeker en vast nog terug! Proficiat aan de eigenaars met zo een mooie b&b!
Zijn net terug van een tweedaags verblijf in deze prachtige B&B. Het weer was slecht maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de geweldige ontvangst en het super lekker ev gezond ontbijt. Mooi en zeer gezellig ingericht. Top locatie. Bedankt...nSusy Camps.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid