facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Sept Heureux

Les Sept Heureux

Info

Luxueuze vakantiewoning te huur. In alle rust relaxen of actief genieten in het hart van de Ardennen.

Adres: Cetturu 24a, 6662 Houffalize
Telefoonnummer: 00320474215681
eb.xueruehtpessel@ofni
Stad: Houffalize
Route: Cetturu 24a
Postcode: 6662


Recensies
Zeer ruime en mooie vakantiewoning. Al het nodige materiaal is aanwezig borden, bestek, glazen,.... Jacuzzi en sauna zijn ook een dik pluspunt. Prachtige tuin. De indeling van de kamers is eerder geschikt om met een grote familie te gaan dan met een groep vrienden.
Zeer mooie en complete vakantiehuis. Netjes verzorgd, mooie kamers en badkamers. Ruime keuken, lange eettafel. Aanrader.
Vertaald door Google Gezellige momenten met vrienden. Schitterende plek. Gezellige tuin. Alles is aanwezig voor een goed verblijf. Biljart, Kicker, jacuzzi en anderen. Sommige onvolmaakte afwerkingen maar niet serieus. Buurman niet erg blij met het lawaai elk weekend. Origineel Agréables moments entre amis. Superbe endroit. Jardin cosy. Tout est là pour passer un bon séjour. Billard, Kicker, jacuzzi et autres. Certaines finitions imparfaites mais sans gravité. Voisin pas très content du bruits tous les week-end.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid