facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Produits du Soleil

Les Produits du Soleil
Adres: Rue Edmond Richard 8, 7522 Tournai, België
Telefoonnummer: 069 36 00 41
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Tournai
Route: Rue Edmond Richard
Huisnummer: 8
Postcode: 7522


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Geweldige eerste ervaring! Kwaliteitsproducten tegen zeer goede prijzen nHet is jammer dat de verse producten niet worden verzonden, maar ik begrijp dat de managers bij vertraging van bpost niet het risico willen lopen producten te leveren die niet meer zo vers zijn.
Ik kreeg van mijn dochter een cadeaubon voor Les Produits du Soleil. Allereerst is het erg moeilijk om te kiezen, omdat er veel producten zijn die mij interesseren. Ik heb eigenlijk het bedrag van de cadeaubon ruimschoots overschreden, maar ik heb echt geen spijt van mijn aankopen.nDe service is erg snel en er werd een cadeauzakje met olijven aan mijn bestelling toegevoegd, wat ik niet erg vond.nIk heb nog niet alles geproefd wat ik heb gekocht, maar tot nu toe is alles perfect. Ik zal de procedure zeker binnenkort opnieuw doen. Ik raad deze site ten zeerste aan.
Vriendelijk personeel, kwaliteitsproduct!
Akkoord
Altijd goed ontvangen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid