facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Pattes Royales

Les Pattes Royales

Info

Vakantiewoning "Les Pattes Royales" - waar uw hond koning is !

Geschiedenis

Deze vakantiewoning voor iedereen, maar vooral voor echte hondenliefhebbers, ligt op een domein van 1 hectare groot, midden in het groen. Het domein is voorzien van een zwemvijver van 0,5 ha en biedt alles wat een honden-, wandel- en natuurliefhebber zich maar kan wensen.

De woning is opgesplitst in 2 woongedeelten en biedt per woongedeelte ruim plaats aan 6 personen. Alles werd recent gerenoveerd en beschikt over het nodige comfort.
Bovendien bent U meer dan welkom met al uw viervoeters. Eén, twee, of meer honden, ze mogen allemaal mee, en dit zonder toeslag. Ook zonder hond bent U natuurlijk meer dan welkom.

De woning bevindt zich in de Ardennen, op een tiental kilometer van La Roche (provincie Luxemburg) En de directe omgeving nodigt uit tot wandelen in de bossen. Het verblijf
is gelegen langs een zeer kalme weg en in de zwemvijver is het lekker vertoeven bij warm weer. Alles ademt rust en ontspanning uit.

We hopen U spoedig te mogen verwelkomen en nodigen U alvast uit een kijkje te nemen op deze website...

Adres: Lavaux 61C, 6984 La Roche-en-Ardenne
Stad: La Roche-en-Ardenne
Route: Lavaux 61C
Postcode: 6984



op zoek naar gerelateerd: les pattes royales adres, les pattes vertaling
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubermont Hubermont 4 km Hubermont est un hameau de la ville belge de La Roche-en-Ardenne située en Région wal...
Vakantiehuis Ardennen Vakantiehuis Ardennen "NaturEllement" 4 km Nieuwe vakantiewoning voor 8 personen in de Belgische Ardennen.
Recensies
Heerlijk weekend doorgebracht te Lavaux wij kozen voor Chez Bayron met kids, kleinkids en onze 2 honden. Het chalet is mooi, schilderachtig gelegen en zeer degelijk ingericht. De vriendelijke eigenaars hadden zelfs een welkomstgeschenkje klaargezet voor de hondjes en baasjes, waarvoor dank! Een echte aanrader.
Mooie , rustige locatie . Alles voorzien voor honden en baasjes . Bij aankomst een leuk verwelkomingsgeschenk voor de honden mama's en papa's en ook voor de viervoeters . Prachtige wandelingen gemaakt. Men 2 rakkers hebben naar hartelust kunnen zwemmen en spelen in de goed omheinde tuin en zwemvijver. Was tip top in orde . Kortom zeker voor herhaling vatbaar
Het huisje is ideaal voor een weekend met je honden. Alles is aanwezig wat je nodig hebt. De omheinde tuin is perfect voor je honden. Bij goed weer kan je met een bootje varen op de vijver. Vanuit het huisje kan je direct starten met verschillende wandelingen. Je ligt volledig afgelegen en je kan helemaal tot rust komen. Een echte aanrader als je een verblijf zoekt voor een weekendje weg met uw hond.
Alles tip top in orde enkel 1 klein nadeeltje er is maar 1 wc aanwezig in de badkamer. Zeer goed verblijf voor gezinnen met honden. De eigenaars hebben alles voorzien voor onze viervoeters. Een echte aanrader voor een fijn verblijf met je schatjes van honden!
Prachtig honden vriendelijke plek
Zeer tof concept, we hebben genoten. We hadden 2 honden mee, een hele grote en een heel kleintje, en alles was ideaal voor beide diertjes en de eigenaars
Super weekend gehad. Alles tip top in orde. Zeker een aanbeveling voor honden en hun baasjes. Thx Cony en Peter jullie verdienen een medaille. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prachtig gelegen huis, met gigantische privé zwemvijver. Aanrader voor mensen met honden!
Zeer mooi appartement in een groene, rustige omgeving. Alles voorhanden om er een aangenaam verblijf van te maken.
Deze eigenaars hebben het huis perfect ingericht voor een vakantie voor baasjes met hun viervoeters!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid