facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Lupines

Les Lupines

Info

Privé wellnessoord in Sint-Lievens-Houtem. Opent in 2020. Volg hier de vordering van de werkzaamheden ...



"Luxueuze privé sauna en schoonheidsinstituut in Sint-Lievens-Houtem in een groene en rustgevende omgeving met weids zicht. Het privé wellness paviljoen en schoonheidsinstituut bevinden zich als een cocon midden in de grote tuin. We bieden je een unieke spa en sauna beleving dankzij de met zorg en persoonlijk uitgekozen materialen. De privé wellness beschikt over een infraroodhoek, voetbad, bubbelbad, Turks stoombad, relaxruimte, patio met trekemmer en dompelbad en een Finse sauna met panoramisch zicht op de achterliggende velden. Bij ons kan je ook terecht voor gelaatsverzorging met producten van Germaine de Capuccini, massages en duomassage. Een totaalbelevenis dus! Een ideale plek om te genieten en te onthaasten."
Adres: Nederweg 23, 9520 Sint-Lievens-Houtem
Stad: Sint-Lievens-Houtem
Route: Nederweg 23
Postcode: 9520



op zoek naar gerelateerd: Pur Sang Wellness, nederweg 23 9520 sint-lievens-houtem, Relax Ohm, Wellness in de buurt, Wellness Zottegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esthetiek Valerie De Flo Esthetiek Valerie De Flo 1 km Alles tip top! Zowel mij als mijn moeder heel mooi geshminkt. Tot snel
Recensies
Wauw, een wellness waar je je echt in een andere wereld waant. Super onthaal, ongedwongen sfeer en heel stijlvol! Mooie architectuur!
Wij deden het Les Lupines Vibes arrangement. Het was heerlijk ontspannend en verzorgd. Ook heel mooie ruimtes en inrichting. De uitbaatster deed ook alles om de behandeling aan te passen aan mijn zwangerschap, wat ik heel erg waardeerde. We hebben er enorm van genoten! Aanrader!
Bijzonder hygiënisch, verzorgd, heel erg mooie stijl en vriendelijk ontvangst tegen een aanvaardbare prijs. Het landschap waarop je uitzicht hebt vanuit de sauna is ook een sterke plus
Wij hebben hier een avondje "La méditerranée" geboekt en het was heerlijk. De faciliteiten zijn zeer verzorgd. De sauna van 80° heeft een ontspannend uitzicht op de tuin en je kan er opgieten. Het verfrissende koude bad en douche achteraf zorgt voor een heel aangename saunagang. Het stoom- en bubbelbad zijn van hoge kwaliteit. Het mediterrane buffet was heel uitgebreid. De frisse duik in het zwembad en een mooie zonsondergang maken het helemaal af! Aanrader.
Wij hebben gekozen voor het 'happy face' arrangement. Een absolute aanrader; de wellness is bijzonder smaakvol ingericht en goed uitgerust. Ook de gelaatsverzorging was bijzonder ontspannend. Zeker een aanrader.
Even helemaal weg van de wereld, volledig ontstresst en ontspannen gedurende een verblijf van twee uren! Heel mooi en verzorgd interieur en genoeg verschillende faciliteiten om samen te genieten!
Pure magie! De meest prachtige locatie, volkomen privé en extreem proper. Heel hartelijke ontvangst, zelfs nadat wij door omstandigheden onze afspraak op het laatste moment een uurtje hebben moeten verlaten. Jullie hebben onze huwelijksdag perfect gemaakt! Een grote aanrader!
Heel vriendelijk, mooie locatie, super professioneel! Een echte aanrader!
In slaap gevallen tijdens de supermassage zegt genoeg hele mooie welness in een nog mooier natuur decor , vriendelijke mensen , kortom een verrijking voor onze gemeente !
Het was een erg aangename namiddag bij Les Lupines. We werden warm ontvangen door Cynthia en kregen een korte rondleiding in de spa. We kozen voor het Sweet Afternoon-arrangement en werden verrast door heerlijke zoetigheden. Les Lupines is een oase van rust en heeft alles wat je nodig hebt voor enkele ontspannende uurtjes. We komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid