facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Jardins Saint Michel - Pépinière

Les Jardins Saint Michel - Pépinière

Info

Votre Pépinière Les Jardins St Michel vous propose un très large choix de plantes pour l'embellissement de vos jardins.

Geschiedenis

Depuis 8 ans, Benoît Bourguignon et sa femme Marie-Anne, vous accueillent dans leur pépinière au cœur du Brabant-Wallon.

Vous y trouverez tout ce qu'il vous faut pour l'aménagement et l'embellissement de votre jardin.
La pépinière regorge de petites merveilles pour votre jardin, qu'il s'agisse de vivaces, de bulbes, d'arbustes ou d'arbres ornementaux majestueux vous trouverez votre bonheur dans ce joli cadre bucolique.

Profitez également des conseils avisés de Benoît et Marie-Anne qui partagent volontiers leur savoir sur le monde merveilleux des plantes.





"Pépinière offrant une très large gamme de plantes. Vente aux particuliers et aux professionnels."
Adres: 1, Chaussée de Jodoigne, 1315 Glimes, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0474 55 93 73
Stad: Glimes
Route: 1, Chaussée de Jodoigne
Postcode: 1315



op zoek naar gerelateerd: Pépinière à Glimes, Pépinière Perwez
Recensies
heel erg vriendelijk personeel .... zelfs als het druk is nemen ze de tijd om te adviseren ... om GOED te adviseren. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. ik raad aan Dankjewel
Slechte ervaring na een grote bestelling op hun site. 14 dagen wachten op levering, de planten komen helemaal niet overeen met de foto's, ze komen klein en in slechte staat aan. Veel herinneringen, telefonisch niet bereikbaar... Korte teleurstelling over de hele lijn!
Zeer vriendelijk personeel, de planten en bomen zijn van zeer goede kwaliteit maar de prijzen zijn erg hoog.
Grote keuze aan planten. Vriendelijk personeel. Redelijke prijzen.
Personeel en baas allemaal erg vriendelijk en goed advies gegeven. Tot binnenkort
Kwaliteit ! Dit is wat deze kwekerijen kan definiëren. We hebben een hoge kweepeerboom van hen gekocht en we zijn heel blij, geplant in november 2020, hij gaf het eerste jaar niets normaal maar gaf ons hoop met een paar bloemen. Dit jaar had hij meer dan 10 kg prachtige kweeperen van bijna 400 g bij zich, een genot in jam! We kochten ook wijnstokken en zaailingen voor de moestuin en alles zag er perfect uit! De wijnstokken dragen prachtige druiven 2 jaar later, alleen een probleem met het display omdat ik 1 wijnstok met zwarte druiven en 1 met witte druiven heb gekocht en we hebben alleen zwarte druiven. Maakt niet uit, ze zijn heerlijk. Ik heb de foto's van de wonderen geplaatst. Bedankt, ga zo door.
Leuke kwekerij met keuze en leuk advies. Ze pushen de verkoop niet en doen er alles aan om te helpen. Ik heb daar veel planten en bomen gekocht voor de aanleg van mijn tuin en het resultaat is magnifiek. Ik raad aan.
Ze zijn altijd erg goed advies en pushen nooit om iets te kopen dat je niet nodig hebt, voor advies zijn ze echt professioneel. We gaan 1 of 2 bomen bestellen om ons land droog te leggen en hun advies zal goud bevatten. Dank aan Benoît en Anne Marie, voor hun aanwezigheid, hun advies en het werk dat ze doen in hun kinderkamer.
Het personeel lacht, is behulpzaam en weet er echt van! De keuze is erg leuk, voor de moestuin, de tuin of decoratie. Elk bezoek is een plezier!
Ik kocht een pruimenboom die het nooit overnam. Zelfs met de labels erop staan ​​ze niet te popelen om een ​​commercieel gebaar te maken.!!! Pffssss wat een teleurstelling toen het in eerste instantie alleen een lancering was door jonge mensen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid