facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les hamburgers "chez damien et jen" spécialistes du bœuf grillé artisanal.

Les hamburgers

Info

L'hamburger le plus gros de la région,chez damien et jen,c'est the place to beef !!
mardi midi , rue de Forchies 98 a fontaine l'évêque.
Be 0786.190.839

Geschiedenis

Spécialiste du Beef Burgers et frites belges



"Snack friterie spécialise dans le burger 100% pur bœuf , aussi la véritable Poutine québécoise et son fromage chouic-chouic et sa sauce maison aux épices du Québec , retrouvez dans une ambiance chaleureuse digne des plus beaux chalets en bois . Consommation sur place ou à emporter , vous pourrez simplement prendre un apéritif d’ici ou d’ailleurs puisque nous vous proposons une multitude de bières québécoises ainsi que de bonnes bières belges et autres apéritifs . La réservation n’est pas obligatoire mais conseillée étant donné l’affluence . Pour toute question : 0497/15.90.81 ou sur notre page Facebook poutandbeef avec les dernières photos et informations alléchantes"
Adres: rue de forchies,98, 6140 Fontaine-l'Évêque
Telefoonnummer: 0497159081
Stad: Fontaine-l'Évêque
Route: rue de forchies,98
Postcode: 6140


Recensies
Ontdekt op een Facebook-groep, we gingen erheen om te ontdekken... Wat kan ik zeggen behalve ... met een glimlach ontvangen en aan tafel was het heerlijk! Ik raad het zonder aarzeling aan!
Eerste bezoek en zeker niet de laatste! Geweldig welkom, geweldige sfeer! De hamburgers zijn enorm en zeer kwalitatief, zeker huisgemaakte frietjes en zeer verse rauwkost. Snelle service. Alles voor een meer dan eerlijke prijs. Een extraatje voor mensen met een By-Pass of andere, ze maken kleinere hoeveelheden en er is de mogelijkheid om Burger restjes mee te nemen.
Heerlijk! Ook erg vullend, bovendien is het einde moeilijk af te maken haha. We komen er nog wel eens op terug! Ik raad aan.
Het is heerlijk ! De gerechten zijn stevig en echt heel erg goed: Ik raad de poutine met spek en ahornsiroop aan, wat verrassend is en bovendien zijn de eigenaren erg aardig en aangenaam.
We proefden de poutine. Persoonlijk was het goed, maar niets meer. We waardeerden de uitleg van de eigenaar van hoe het is gemaakt tot waarom je in poutine kwam. Uitstekende service, schone toiletten. Accepteer bankkaart. We komen echter terug, maar meer voor de poutine maar voor de pitta en hamburgers die, zo werd ons verteld, uitstekend zijn.
Onberispelijke service, personeel met weinig zorg ondanks de drukte. Ik raad de Pout en Beef aan.Eten: 5/5
Super gegarneerde borden, ik hou van lamsspiesjes perfect gebakken volgens jouw wens. Ik heb nog nooit Canadese poutine geproefd... maar gezien het aantal mensen dat het eet, is het goed.Eten: 5/5
Uitstekend eten De kamer is veel te klein waardoor er veel lawaai is en mensen in de rij aan je vastgelijmd zitten... Onberispelijke service
Geweldige hamburger, we vonden het geweldig! Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De producten zijn vers, ik raad +++ aanEten: 5/5
Eerlijk gezegd zijn de bazen aardig en het eten is van goede kwaliteit. het was meer dan correctEten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid