facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Grimages de Sylvie

Les Grimages de Sylvie

Info

Face & Body Artist,
Grimages pour petits et grands
Evénements publics, privés, fêtes d'anniversaires, événement d'entreprise
Tatouages à paillettes
Belly painting
Body painting
Formations Grimages
Créatrice de masques vénitiens
FR/NL/GB



"Grimages pour petits et grandsBallons : Décors et montages cadeauxFormations GrimagesEvénements publics, privés, entreprisesTatouages à paillettesBelly paintingCréation de masques vénitiens"
Adres: 1360 Perwijs
Telefoonnummer: +32478923289
Stad: Perwez
Postcode: 1360


Recensies
Nadat ik had deelgenomen aan een doop, deed ik een heel mooie ontdekking. Sylvie is een kunstenares, zowel in haar ballondecoraties als in de make-up. Ze is efficiënt, snel en zeer getalenteerd. De kinderen zijn er dol op de volwassenen ook.
Heel erg bedankt voor je geweldige prestatie! De geverfde kinderen hadden plezier en zagen er ook geweldig uit! Alles is goed verlopen, inclusief een soepel proces! Bedankt voor de geweldige verjaardag! We raden je in ieder geval aan!
Professionaliteit en vriendelijkheid zijn op het rendez-vous! Aarzel geen moment... u zult een ongekende kwaliteit en originaliteit vinden in de creaties, zowel in het make-upgedeelte als in de ballonmontages!
Een super maker van ballondecoraties, een make-up goochelaar, een gouden persoon! Ik kan haar alleen maar van harte aanbevelen!
Zeer professioneel! Getalenteerd als de hel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid