facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Gourmandises

Les Gourmandises

Info

Découvrez une boulangerie-pâtisserie artisanale où tout est produit sur place. Et ce, avec des produits de la région ( farines de Hamawé et du GDL).

Geschiedenis

Boulangerie-pâtisserie artisanale. Tout est produit sur place avec le plus de produits locaux



"Notre boulangerie-pâtisserie est une petite entreprise familiale, qui met un point d'honneur à utiliser le plus possible des produits de la région et sans ajouts d'améliorants.Dans cette optique, nous garantissons des produits fabriqués exclusivement sur place.De plus, nous certifions que tous nos pains sont issus de farines cultivées dans des champs Belges dont Messancy par exemple, ainsi que d'autres situés au Grand Duché de Luxembourg.Toutes nos pâtisseries sont entièrement produites sur place sans utilisation de produits finis ou semi-finis. Elles sont réalisées et imaginées par les patrons. Toujours de la façon la plus naturelle qu'il soit."
Adres: La Croix 2, 6747 Châtillon, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 063600666
Stad: Châtillon
Route: La Croix 2
Postcode: 6747



op zoek naar gerelateerd: Boulangerie Châtillon ouverte, boulangerie châtillon-sur-seine, boulangerie châtillon-sur-loire, boulangerie châtillon-sur-chalaronne, Boulangerie châtillon avenue de paris, Boulangerie Châtillon-sur-Cher, Les Gourmands Disent, Les gourmandises de Mathilde
Recensies
Muita variedade
Enige bakker in de omtrek
Terug in Frankrijk stopte ik in deze banketbakkerij..maar wat een goede verrassing..kwaliteitstaarten..buitengewoon vriendelijk personeel..Ik hoop op een volgende stop.
Een grote galette, 4 croissants en een brood voor €47 en een paar cent... Ik weet dat het goed is, maar €12 op een galette nemen in een jaar... Ik ben al bang voor volgend jaar. Kortom: te duur, maar goed.
Onmogelijk om minder dan 5 te plaatsen. De broden zijn heerlijk, de gebakjes even mooi als goed. En als kers op de taart worden we niet alleen altijd goed ontvangen en bediend, het zijn bovendien mensen die iets goeds en moois willen doen, luisterend naar hun klanten.
Het is de perfecte plek als je echt goed brood, gebak of kwaliteitsdesserts wilt. Hun traditie en rustiek brood zijn voor mij het beste, maar de rest is net zo goed. Gebak en dessert zijn heerlijk.
Vrij duur, geweldige kwaliteit. Vriendelijke service en heerlijke gebakjes!
Het is dus ronduit lekker maar de kramen zijn vaak al heel vroeg leeg, ik was er bijvoorbeeld op een dinsdagochtend om 8:25 uur en had de laatste croissants op maar die waren zo lekker dat het het waard was. Voor de kwaliteit had ik 5 sterren kunnen zetten maar ik haal daarom 1 ster weg voor de soms lege toonbank zoals een zondagochtend om 9 uur als we ons moesten omdraaien en een glimlach alle sterren waard is ik wacht om de een van de verkopers.
Goudkustcroissants, de lekkerste
Uitstekend eten en goede keuze aan gebakken brood bio of regulier en snoep. In tegenstelling tot de meeste bakkerijen die vallen in de verleiding van de industriële bereidingen, wordt daar alles gekookt en dat proef je. De keerzijde is dat je moet reserveren als je specifieke dingen of een bepaalde hoeveelheid wilt. De beste plek in de omgeving, vooral de croissants.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid