facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Glaces de Lalie

Adres: Place du Roi Albert 15 , Marche-en-Famenne 6900, BE
Telefoonnummer: 084 31 27 40
Stad: Marche-en-Famenne
Route: Place du Roi Albert 15
Postcode: 6900


Recensies
Lekker schepijs. Stuk of twintig smaken. Wel een flinke rij op zonnige dagen. Vriendelijk personeel maakte lekkere cappuccino met opgeschuimde melk, hoewel dat niet op het menu staat.
Superrrrrr lekker ijs!
Terras was goed en vriendelijk bediend
Nog plek op het terras, maar heel lang wachten omdat het druk was met mensen die ijsjes kwamen afhalen en de bediening niet erg vlot was. We zijn dus maar weer gegaan. Helaas is er verder in het stadje niet echt iets anders te vinden.
Zeer lekker maar de presentatie is niet ok. De warme chocolade saus wordt rechtstreeks op de coupe gegoten en dus alles smaken worden overheerst door de chocola. Alles apart zeer lekker. Aarbeien zeer lekker.
Tijdens heerlijk warm weer hier een ijsje gegeten. 1 persoon mocht naar binnen, de rest buiten wachten. Dat was zeker de moeite waard. Heerlijk ijs en een ruime keuze.
Prima ijs. Niet heel bijzonder, maar wel gewoon lekker.
Ijskarretje kwam langs op camping in Rochefort. Superlekker ! Top kwaliteit :-
Lekker ijs, koffie en warm appelgebak.
Kan de smaak niet beoordelen, zit al een uur te wachten op mijn ijs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid