facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Glaces d'Alice

Les Glaces d'Alice

Info

glaces et sorbets artisanaux naturels et locaux fabrication à base de produits du circuit court

Geschiedenis

Quand passion rime avec plaisir...
Chaque semaine je vous propose une crème glacée et un sorbet à base d'ingrédients choisis avec soin pour leur qualité nutritionnelle et tant que possible en provenance des producteurs locaux.
Merci les vaches de la ferme de Felis Johan à Dworp pour leur lait qui apporte aux glaces un goût saisonnier qui variera en fonction de ce qu'elles auront mangé pendant leur promenade dans les près:)
Pour garder la ligne et retrouver le goût de chaque ingrédient utilisé, je réduis la part de sucre des préparations afin de faire ressortir au maximum le goût des matières premières. Chaque parfum a sa propre recette et chaque recette est travaillée de manière artisanale (à la casserole! demandez à mes biceps!)
Pas d'air ajouté, pas de poudres alimentaires, pas de chimie alimentaire...que du naturel au programme!
Vente en direct à l'atelier.



"Guinguette Glaces OPEN POUR 1,2,3...BOULES DE GLACE artisanale, naturelle, localePOTS 400ml, desserts glacés, Eskimos, Barres glacées, Gâteaux glacés: liste disponible sur FB/lesglacesdaliceCrèmes glacées au lait de ferme de Dworp et Sorbets Plein Fruits VeganChoix de produits du circuit court :"
Adres: Kerkveldstraat, 127, 1650 Beersel
Telefoonnummer: 0474663868
Stad: Beersel
Route: Kerkveldstraat, 127
Postcode: 1650


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Patisserie Daddy'Son Patisserie Daddy'Son 204 meter Beste warme bakker met brood en speciale taarten om U tegen te zeggen. Top!
Boerderij Eylenbosch Boerderij Eylenbosch 3 km Fantastische service, en indien je wat vragen hebt omtrent een biertje, kan je steeds...
Recensies
Het ijs op zich was goed, maar te duur voor wat het was. €6 per persoon voor een klein stukje van de ijsstronk is enorm veel geld! Voor een stronk van 2 zit je al aan €12, schandalig. Voor kwaliteit betaal je inderdaad meer, maar dit was overdreven.
Een moment dat de routine betovert! We glimlachen weer en zien het leven met lichtheid na een ijsje te hebben gegeten en Alice te hebben gezien. Er is voor elk wat wils: soms zoet, soms geurig, soms fruitig... maar het is altijd een subtiele explosie van smaken! We hebben niet genoeg dagen in de week om alle smaken te testen! Absoluut een bezoekje waard! Rolstoeltoegankelijkheid: OK voor rolstoelen Speciale dieetwensen: Roomijs met of zonder ei, met of zonder lactose…
Een magisch moment!! De smaken zijn verbluffend. citroentaart - sinaasappelbloesems met gekonfijte sinaasappelschil - roos met gekonfijte rozenblaadjes - lavendel met gekarameliseerde pijnboompitten Er wordt melk van naburige koeien gebruikt. Niet lactosevrij. Maar probeer dan eens de sorbets, want die zijn zo romig dat de kokosnoot op ijs lijkt. Mevrouw Alice, bedankt voor het delen van uw donatie met ons.
Glimlachend welkom van Alice. Veel keuzes. Voor de "nieuwelingen" raad ik ten zeerste Pina colada - Carahuète - zwarte sesam - Louise-koekje - framboos en de ijsbar aan. Om zonder mate te consumeren!
De ijsjes zijn de naam waardig. We voelen dat het echt zelfgemaakt ijs is. De service is erg aardig, het moet Alice zelf zijn die ons bediende en ze was gewoon geweldig. Zijn vriendelijkheid en de verscheidenheid aan smaken ijs zijn de kosten van de reis waard.
Ongebruikelijke originaliteit met parfums die je naar de vier hoeken van de wereld brengen. Proef zonder aarzelen de verrassende smaak "lavendel en gekarameliseerde pijnboompitten" Eten: 5/5
Ik vind het heel onaantrekkelijk voor een ijssalon die adverteert, die drie keer per dag open is en toch niet elke dag en als je midden in de zomer aankomt, en dat is vandaag, sta je voor een gesloten deur. In de zomer gesloten. Kortom, het ijs is misschien lekker, maar ik zal het nooit weten.
Heerlijk ijs, bijzondere smaken, een supergezellige sfeer, kortom, het is de omweg waard om naar Alice te gaan! Persoonlijk maak ik van de gelegenheid gebruik om potten van 500 ml mee naar huis te nemen.Eten: 5/5
Zeer goed ijs - het was lang geleden dat ik zo'n goed ijs had gegeten. Maar de service is ZO traag, het was moeilijk voor de server om in het Nederlands te communiceren en de prijs is erg hoog.Eten: 5/5
Ik had verwacht een uitzonderlijk zelfgemaakt ijs te eten, maar helaas heeft het niets te benijden aan de concurrentie. Heel erg ingewikkelde plek om te parkeren, betaling alleen contant. Het is de omweg niet waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid