facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Gîtes du Passavant

Info

Gîte 15 personnes dans une ferme en carré de caractère à Vieux-Genappe (à deux pas du Lion de Waterloo).

Adres: Chaussée de Bruxelles 60, 1472 Vieux-Genappe, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0472844306
Stad: Vieux-Genappe
Route: Chaussée de Bruxelles 60
Postcode: 1472



op zoek naar gerelateerd: Ferme passavant incendie, Vieux-Genappe ferme, Ferme de Passavant
Recensies
Wat een geweldig huis is dit! In een landelijke setting met alle natuur en cultuur om je heen. Géraldine en Karel behoren tot de aardigste verhuurders die er zijn. Wij waren er met 6 mannen gedurende 5 dagen en golfden op de prachtige banen die binnen 10-30 minuten van het huis af liggen. Het huis is zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Wij gaan deze plek onthouden voor een volgende keer en bevelen het zonder terughoudendheid aan.
Zeer ruim, heel netjes en sfeervol ingericht. Een keuken waarin niets ontbreekt. Een heel aangenaam verblijf gehad met kinderen en kleinkinderen op de karaktervolle vierkantshoeve van Karel en Géraldine. Beslist een aanrader!
Prachtige locatie, ruim huis, goede ontvangst. Een aanrader!
Een enorme gîte die een mooi gezin kan huisvesten. Het is zeer goed uitgerust. De eigenaren zijn naast de deur en erg meegaand. We gingen terug en we zijn van plan om terug te komen?
We brachten de laatste twee weken van augustus hier met ons gezin door en we konden niet tevredener zijn met ons verblijf. Het huis is groot, comfortabel, ongelooflijk goed uitgerust en zeer smaakvol ingericht. Onze gastheren Geraldine en Karel zijn een charmant stel dat altijd beschikbaar was om vragen te beantwoorden, ondanks het feit dat ze bezig zijn met het runnen van een succesvolle biologische aardappelkwekerij. Een bijkomend voordeel van het leven op de boerderij was dat we ter plekke verse biologische scharreleieren, aardbeien, aardappelen en meel konden kopen. Er waren ook biologische slagers en boerderijwinkels op korte rijafstand, samen met een ambachtelijke bakkerij. Ten slotte is de locatie perfect om de lokale bezienswaardigheden te verkennen, een korte treinrit naar Brussel te maken of dagtochten te maken naar Leuven, Bergen, de Ardennen, enz. We hopen snel weer terug te keren!
We hebben een geweldig verlengd weekend gehad met de familie in de Gîte du Passavant! Het huis heeft alle benodigde apparatuur voor een grote groep inclusief jonge kinderen. De decoratie is super! De buitenkant is prachtig, op het platteland. De eigenaren zijn erg gastvrij en beschikbaar. 100% aanbevolen voor een verblijf met vrienden en familie!
Ga ervoor, het is prachtig! Daarnaast doen Karel en Géraldine er alles aan om het je naar de zin te maken.
Prachtig huis, smaakvol gerestaureerd tot in het kleinste detail. Aan alles is gedacht zodat je je daar goed voelt. We hebben een geweldig weekend gehad met vrienden met onze kinderen. Jong en oud hebben genoten van het huisje. Zonder aarzeling aanbevolen !! bedankt voor je welkom
Ten eerste is het huisje PRACHTIG, daarna zijn de eigenaren charmant.!
Als u op zoek bent naar het huis van geluk, aarzel dan niet om het huis van Passavant te huren. Een droomplek waar je je op alle niveaus goed zult voelen: ruimte, comfort, onberispelijk beddengoed en sanitair, keukenhoek, veel serviesgoed, 2e verdieping gereserveerd voor jongeren. Een pluspunt voor ons: de tv bevindt zich op de 2e verdieping, grote aangelegde tuin. Kortom, paradijs op aarde. Geraldine is een geweldige gastvrouw. U kunt huren met uw ogen dicht. Tot de volgende keer misschien Françoise.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid