facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Filles

Les Filles
Adres: Rue Jean Chapelié, 4, 1050 Elsene
Telefoonnummer: +3222181815
Stad: Ixelles
Route: Rue Jean Chapelié, 4
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 16:00
Dinsdag: 11:30 - 16:00
Woensdag: 11:30 - 16:00
Donderdag: 11:30 - 16:00
Vrijdag: 11:30 - 16:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Les Filles Brussel menu, Les Filles Brussel brunch, Les filles vertaling, Les Filles Knokke, Les filles betekenis, Les filles cours de cuisine, Les filles de Malines, Les Filles BELvue museum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brüt by Färm Tenbosch Brüt by Färm Tenbosch 274 meter Vertaald door Google Dus ik heb net vernomen dat het niet hetzelfde bedrijf was dat d...
Organic Food Market Organic Food Market 1 km Vertaald door Google Niet overtuigd door mijn twee aankopen via deliveroo, brie-kaas ...
BULK BULK 2 km Heel goede ervaring in deze prachtige bio-winkel
Färm Färm 2 km « Changeons les liens des Hommes à leur alimentation pour changer les liens entre les...
Recensies
We hadden een brunch op vroege zaterdag en het was heerlijk. Personeel was supervriendelijk en legde alles uit wat beschikbaar was op het buffet. Vegetarische opties beschikbaar, verse producten, lekker eten. De brunch lijkt behoorlijk prijzig in vergelijking met sommige andere opties in Brussel, maar is inclusief onbeperkte warme dranken, wat welkom is. De vroege zaterdagochtend is rustig en kalm, met mensen die meestal rond het middaguur binnenkomen. Aanbevolen.
Geweldige plek, de brunch is heerlijk, de recepten zijn origineel, zoals de chorizorillette. De granola is om voor te sterven, jammer dat ze het niet verkopen in de kleine supermarkt beneden. Het decor is zo mooi en de service vriendelijk. Ik raad deze plek ten zeerste aan
Informele en lichte ruimte van ontbijt tot diner en brunch in het weekend. Hoewel alles met liefde bereid lijkt en de keuze uit biologische producten op de een of andere manier beperkt lijkt.
Uitstekend adres. De bediening is zeer prettig met een leuke uitleg bij elk gerecht. Het volledige maaltijdplan is zeer royaal met een buffetsysteem voor het hoofdgerecht en de desserts. Ongetwijfeld een van de beste adressen in Elsene. De rekening is redelijk: € 40 per persoon voor een aperitief, een volledige maaltijd en een koffie.
Warm welkom en zelfgemaakte kwaliteitsbrunch. verwacht niet aan een tafel van twee geliefden te zitten want dit zijn lange tafels waar je gemakkelijk met je buurman kunt praten. Nogal luidruchtig, maar toegevoegd aan het chalet van de plaats. Vergeet niet te boeken.
Naar mijn mening de beste brunch in Brussel! Origineel, compleet, biologisch en vooral goed! De prijs lijkt een beetje duur: € 32 voor alles wat je kunt eten, maar eerlijk gezegd is het zeker de moeite waard!
Gezellige brunch met respect voor de producten. Bijna alles is huisgemaakt. Werk samen met lokale producenten voor topproducten. Vergeet niet te boeken, want u bent het slachtoffer van het succes ervan.
Mijn favoriete brunchplek! Biedt lekker gezond eten en drinken, elke keer andere keuzes. Gezellige omgeving en zeer aangenaam energiek personeel.
Het eten is heerlijk, maar er is weinig keuze voor bepaalde smaken. Ze implementeren het concept van vaste zittijden, en dan moet je de tafel verlaten. Er is te weinig personeel dat rondrent om iedereen tevreden te stellen.
Hier rijmt gezond eten met verrukkingen. De keuken is fantasierijk, vol pit en kleur. De producten worden met grote zorg gekozen, afhankelijk van de seizoenen. Aanbevolen zonder mate!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid