facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Créations d'Anne-So

Les Créations d'Anne-So

Info

Les Créations d'Anne-So vous accompagne à reveler votre vraie beauté en respectant votre personnalité. Découvrez mes services de maquillage et de conseils en image.



"L'Atelier des Créations par Anne-Sophie: vivre des expériences de beauté à travers des ateliers beautés duo-complicité et beauty parties, maquillage et coiffure, conseils en image, relooking et soins esthétiques dans le Brabant Wallon à Genval.Tout est prévu pour vous chouchouter dans un espace cosy aux détails raffinés."
Adres: La closière, 8, 1332 Genval, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32472459022
Stad: Genval
Route: La closière, 8
Postcode: 1332


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Anne-So créations, Beauty Party Belgique, Atelier maquillage mère-fille, Atelier mère-fille Bruxelles, Moment mère-fille Belgique
Recensies
Bij Anne-Sophie Créations volgen we geen eenvoudige make-upcursus, we beleven een uitzonderlijke ervaring!! Anne-Sophie verwelkomde ons vriendelijk in haar elegante studio. Onmiddellijk wordt de tijd opgeschort in een bubbel van zoetheid en vriendelijkheid. Anne-Sophie is een kunstenares van authenticiteit, in staat om verder te kijken dan de schijn, ze vangt onmiddellijk onze innerlijke schoonheid en begeleidt ons stap voor stap zodat we deze aan de buitenkant kunnen onthullen. We komen positief getransformeerd uit deze ervaring tevoorschijn, sterker, mooier, waarachtiger. Bedankt Anne-Sophie voor dit prachtige moment.
Geweldige make-upsessie en kennismaking met colorimetrie! Anne-Sophie ontving een verjaardagsvoucher voor een gecombineerde sessie en verwelkomde ons, twee vrienden en mij, heel hartelijk in haar prachtige studio! Anne-Sophie had nog nooit mijn make-up gedaan en kon zich aanpassen aan mijn niveau nul en mijn verwachtingen blijf natuurlijk, om me gepersonaliseerde en professionele technieken en tips te geven en me te helpen me mooi te voelen. ! Enige negatieve punt: te veel interessante dingen om te weten over het onderwerp en helaas te weinig tijd om ze te ontdekken...! Ik kom dan ook graag terug om mezelf te verrijken met zijn advies!
Tijdens de colorimetriesessie was ik verrast om het contrast te zien tussen bepaalde kleuren op mijn teint en hun invloed op mijn silhouet! Sindsdien heb ik mijn garderobe herzien en doe ik mijn boodschappen volgens mijn colorimetrie. Anne-Sophie is een warm persoon die mij meteen op mijn gemak stelde. Ze heeft de kunst om het zelfvertrouwen een boost te geven! Het was een genoegen om van zijn diensten gebruik te maken.
Het was een genoegen om met Anne-Sophie een colorimetriesessie bij te wonen. Ze is vriendelijk en een grote hulp bij het uitleggen van de kleuren die bij ons passen. Ik beveel haar van harte aan. En ik kom met plezier terug voor een make-up sessie.
Ik kreeg de kans om een ​​colorimetriesessie te doen met Anne-Sophie en ik stond versteld van het resultaat. Ik ontdekte dat kleuren die ik vaak droeg of die naar mijn mening heel goed bij me pasten, me helemaal niet vleien! Bovendien is het een waar genoegen om in handen te worden genomen door Anne-Sophie, die van onvergelijkbare vriendelijkheid en welwillendheid is! Ik kan haar alleen maar aanraden, op alle niveaus! Nogmaals bedankt en ik kom terug!
Heel mooi moment van medeplichtigheid met mijn 9-jarige schoondochter, dankzij het warme en welwillende welkom. Alles was perfect! Hartelijk dank voor dit moment dat ons veel goed heeft gedaan
Prachtig moment van medeplichtigheid gedeeld met mijn grote schat, dankzij de zachtheid en vriendelijkheid van Anne Sophie. Een mooie herinnering die voor ons beiden in ons geheugen zal blijven!
Een hele leuke ervaring. Alles was perfect, de ontvangst, het advies, het concept... Een fijne goede tijd. Dankjewel Anne-So!
Zoetheid, vriendelijkheid, geduld en luisteren! Een genot om mooi te komen worden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid