facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Choses Chouettes de Genappe

Les Choses Chouettes de Genappe

Info

Voici la page FB du magasin de jouets de Genappe, Les Choses Chouettes.



"Dans notre magasin convivial, nous vous proposons à la vente et vous conseillons parmi un grand choix de jouets en bois, jeux de société, loisirs créatifs, déguisements, livres jeunesse Djeco, Haba, Crocodile creek, Smartgames, Plantoys, Corolle, Schleich, Lottie, Fimo, Lilliputiens, Moulin roty, Great Pretenders, Brio, Llorens, Histoire d'ours, La Pachamama, VAH, Weykick....Vente et location de couches lavables Hamac, Popolini, Imse Vimse, Bamboolik, Pop in,... et de porte-bébés Fidella, Love radius, Manduca, Lennylamb"
Adres: rue de Bruxelles 60/3, 1470 Genepiën
Telefoonnummer: 067/49.19.72
Stad: Genappe
Route: rue de Bruxelles 60/3
Postcode: 1470



op zoek naar gerelateerd: Dreamland
Recensies
Leuke speelgoedwinkel. Echt geweldige geschenkdoosideeën voor verjaardagen
Vriendelijke winkel met een menselijke maat. Veel planken. Ik was op zoek naar een specifiek houten speelgoed, een skwish, die op nogal wat plaatsen uitverkocht was. Dus belde ik deze kleine winkel, ze antwoordden me positief. Zo ontdekte ik de plek bij toeval. Er waren zelfs drie variaties van hetzelfde speelgoed, geweldig! Redelijke prijzen voor een supermarkt. Enkele Belgische producten. Wasbare luiers zelfs te huur aangeboden volgens mij... In een rustige laan maar dichtbij andere winkels met parkeergelegenheid.
Een geweldige winkel! Alleen kwalitatief, origineel speelgoed voor alle leeftijden! Speelgoed voor de allerkleinsten, gezond, veilig, intelligent, mooi, degelijk en ecologisch en eerlijk zonder te duur te zijn! Speelgoed voor oudere kinderen, origineel, fantasierijk van hoge kwaliteit voor de juiste prijs. En zelfs spellen voor het hele gezin en voor volwassenen, sommige klassiekers die helaas uit klassieke winkels zijn verdwenen, andere originele en innovatieve games die oordeelkundig uit ultragespecialiseerde winkels zijn gehaald om ze aan een breder publiek aan te bieden. Kortom, in vele opzichten een super winkel waar iedereen kan vinden wat hij zoekt. Een must see om een ​​idee te krijgen. Enige moeilijkheid, de winkel bevindt zich in een voetgangersstraat en is niet erg zichtbaar. Een beter zichtbaar bord bij de ingangen van de oprit zou het wat meer recht doen.
Geweldige speelgoedwinkel!!! We vinden altijd wat we willen en we zijn zeer goed geïnformeerd en geadviseerd. Wij houden van!!!!
Heerlijke winkel. Annick is een juweel van een verkoopster. Ze kent alle artikelen en is een zeer goede adviseur. Ik adviseer met gesloten ogen
Een prachtige winkel die een gevarieerd aanbod biedt met Djeco, Janod, Papo, enz... Het lijkt wel het atelier van Gepetto : de verkoopster is heel vriendelijk, kent haar producten heel goed, adviseert als je wil, laat je ook tussen de roggen slenteren :
Erg leuke winkel! Ongewone en zeer didactische tekens. Het pluspunt: wasbare luiers en advies als bonus! Ontdekken
Een geweldige kleine speelgoedwinkel, een echte Alibaba-grot
Leuke kleine speelgoedwinkel, gelegen in een paddock en ter plaatse slecht aangegeven.
Altijd goed advies. De prijzen zijn absoluut correct. Grote keuze aan spellen. alleen +++
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid