facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les bonnes affaires design Liège

Les bonnes affaires design Liège

Info

Ventes à prix réduits de mobilier design provenant de fins de stocks ou présentant de légers défauts de fabrication ou dommages suite au transport.

Geschiedenis

Ventes à prix réduits de mobilier design provenant de fins de stocks ou présentant de légers défauts de fabrication ou dommages suite au transport. Ouvert chaque samedi de 11 à 18h sauf mention contraire dans le fil d'actualité. Merci de suivre cette page pour les dates de fermeture. Parking ALTEREGO. Accès par le magasin ALTEREGO.

Adres: avenue du progrès, 21, 4432 Alleur, Liege, Belgium
Stad: Alleur
Route: avenue du progrès, 21
Postcode: 4432



op zoek naar gerelateerd: Meuble design Liège, Magasin design Liège, Design meuble Awans, Meuble Ans, Canapé Liège, Destock Meubles, Déstockage meuble belgique, Magasin de meuble Bressoux
Recensies
Ook in het Vlaams word je hier geholpen
200 km rijden om dan te horen te krijgen dat de zetel die je wenst te zien in de vergaderruimte staat en dat je die niet kan zien doordat er een vergadering bezig is. Na geruime tijd te wachten was er nog steeds niets mogelijk. Klantvriendelijkheid is hier blijkbaar een moeilijk begrip.
Ruim aanbod en vriendelijke bediening. Correcte prijzen. Opent slechts vanaf 12 u. Ruime parking.
Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel en tweetalig !!
Alterego heeft mooie meubels voor een eerlijke prijs. Bezoek de winkel met showroom als je een goede indruk van de meubels wil krijgen. In Luik is vrijwel alles op voorraad, de meeste meubels kun je dus direct meenemen. Winkel je liever vanuit je luie stoel? Bestel dan gerust via de website en laat de meubels thuisbezorgen!
Pakket besteld maar niet geleverd door DPD. Aangesproken om dit recht te zetten maar geen antwoord op berichten. Eerste keer, laatste keer.
Mooi design aan een schappelijke prijs
hebben niet alles wat op hun site staat , zijn wel vriendelijk
Licht modern materiaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid