facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Les Argonautes (Restaurant)

"Welkom op de website van het Griekse restaurant. Sinds 2005 bent u welkom bij Audrey en Christo die in een familiale omgeving met hun traditionele en typische Grieks keuken koken.Veel specialiteiten, Klefitko, Kokinisto, Stifado en een grote verscheidenheid aan grills: kleine botten, spiesjes.Reserveer uw tafel online of telefonisch: 02 267 50 22.----Bienvenue sur le site du restaurant Grecque Argonautes à Strombeek.Depuis 2005, Audrey et Christo ont le plaisir de vous accueillir dans le cadre familial avec leur cuisine traditionnelle typiquement grecque.De nombreuses spécialités, Klefitko, Kokinisto, Stifado et une grande variété de grillades: petits os, brochettes.Le restaurant grec vient d'être complètement rénové 5/2019."
Adres: Sint Amandstraat 50, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02 267 50 22
Stad: Strombeek-Bever
Route: Sint Amandstraat 50
Postcode: 1853



op zoek naar gerelateerd: Les Argonautes Strombeek, Argonauten Restaurant, Grieks restaurant Vilvoorde, Restaurant Grimbergen
Recensies
Wij gingen ter plaatse eten. Restaurant halfvol op een donderdagavond, perfect eigenlijk. Vriendelijke bediening, ook in het Nederlands :-. Excellente mezze wij namen een 1-persoonsportie als voorgerecht voor 4. Nadien lekkere kipbrochetten met voldoende garnituur en pasta. Ook de ovenschotels lekker en copieus!
Een super lekkere Mezze besteld, om mee naar huis te nemen. Was heel goed ingepakt, en goed warm genoeg. Het personeel was heel vriendelijk. Zeker een aanrader
Supervriendelijke bediening, ook de gerechten zijn heerlijk. Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel!! Een echte aanrader !!
Zeer lekker en zeer vriendelijke bediening altijd levering gedaan en nu eindelijk eens terplaatse geweest levering was al lekker maar ter plaatse is om vingers bij af te lekken ze zien mij daar zeker trg
Plats très goûteux, portion correcte, service aimable et impeccable. Je recommande. Heel lekkere gerechten, correcte porties, vriendelijke en uitstekende bediening. Een aanrader.
Interieur in een oud café. Eenvoudig en degelijke maaltijd, maar de bediening laat zwaar te wensen over. Als je een glas bier omstoot, niets in de plaats aanbiedt, het vervolgens toch op de rekening plaatst en een opmerking weglacht is er toch iets verkeerd ...
Mezze genomen voor Mevrouw en mezelf. Prima schotel. Beetje teveel vlees voor ons maar vele klanten zullen dit stellig waarderen. Top.
Zoals bij de meeste Griekse restaurants ga je er niet voor het decor, maar eten doe je hier heel goed, en voor een lage prijs.
Super Grieks restaurant, leren kennen via internet tijdens de lockdown al meerdere malen besteld en altijd lekker gegeten.
Grieks familierestaurant. Keuken zeer goed aan meer dan democratische prijzen. Vriendelijke bediening. Zeer lekkere mezze. Gezellige sfeer. Meer moet dat niet zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid