facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leonidas Kessenich "Mijn Gedacht"

Leonidas Kessenich

Info

Leonidas winkel & giftshop, Gelegenheidscadeaus, relatiegeschenken, kerstpakketten, evt gecombineerd met pralins.

Geschiedenis

Leonidas pralines in combinatie met leuke geschenken voor alle gelegenheden. Wij maken ook kerstpakketten en relatiegeschenken op maat. Gelegen op de grens Kessenich-Ittervoort. Parking voor de deur.

Adres: Venlosesteenweg 403G, 3640 Kessenich (België)
Telefoonnummer: 0477066737
Stad: Kessenich
Route: Venlosesteenweg 403G
Postcode: 3640


Recensies
Ik kom vaak bonbons bij Leonidas in Kessenich halen en word altijd erg vriendelijk geholpen door de mevrouw in de winkel! Er is een ruim assortiment aan bonbons en er wordt altijd vriendelijk gevraagd of het als een cadeautje ingepakt moet worden. Super! :
Deze dames nemen uitgebreid de tijd om jou pralines / bonbons / chocolade feestelijk in te pakken. De smaak van de chocolade is zoals gewend uitstekend. Ze hebben er veel extra's om lekker cadeaus van te maken.
Mooie winkel waar ze de beste Belgische bonbons en aanverwante artikelen verkopen. Erg vriendelijke winkelbediende. Het aangekochte wordt ook nog eens mooi verpakt. Aanrader wat mij betreft.
Via Social Deal een voucher gekocht voor een chocoladepakket voor de Pasen. Gisteren zou het, volgens afspraak, worden bezorgd. De gehele dag naast de bel gezeten echter niks ontvangen. Ook vandaag werd er niks bezorgd. Zo gaan de paasdagen, die toch al anders zijn dan voorgaande jaren, zonder paastractatie voorbij. Teleurstellend! Op eerste paasdag, wat schetst mijn verbazing, werd er vroeg in de ochtend aangebeld en werd de bestelde en dus verwachte Leonidas verrassing alsnog bezorgd. Volgens mijn lief smaakt de chocolade overheerlijk dus de teleurstelling van voorheen is snel verdwenen. En nou genieten maar......
Super aardige mensen en heerlijke bonbons...fijne plek!
Jammer genoeg was het heel druk geweest en was zr nog maar een klein assortiment. Daarvoor werden oprechte excuses gemaakt en gezegd dat dit de 1ste keer is dat dit gebeurde. Ik geloof haar daarin. Een zeer lieve verkoopster, eigenares die voorstelde om via een overschrijving te betalen omdat bankcontact op dat moment niet werkte. Zeer nette winkel en zeer proper. Ik ga er zeker nog eens langs. Een aanrader.
Hier kan je heerlijk Belgische bonbons, chocolade repen en tabletten kopen. De prijzen zijn gemiddeld, maar je kan het zo duur maken als dat je zelf wilt.
5 minuten in een lege winkel gestaan zonder dat er iemand kwam om te helpen. Eerste en laatste ervaring met Leonidas. Volgende keer weer naar Rousseau!
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader. Heerlijke chocolade Het enige min puntje is dat je er niet kunt pinnen.
Lekkere pralines. Helaas geen bancontact aanwezig, Payconiq wel mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid