facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leonidas Kampenhout

Leonidas Kampenhout

Info

Bent u op zoek naar een lekker cadeau.
Hiervoor kan u steeds bij Leonidas Kampenhout terecht.

Geschiedenis

Leonidas bestaat ondertussen al meer dan 100 jaar.
Wij hier in Kampenhout zorgen ervoor dat iedereen van deze lekkernij kan genieten.

Adres: Haachtsesteenweg 380, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016603060
Stad: Kampenhout
Route: Haachtsesteenweg 380
Postcode: 1910


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Leonidas zondag open, Leonidas Wolvertem, Leonidas Gent, Leonidas Wilrijk, Leonidas Oostende, Leonidas Rijkevorsel, Leonidas Gent Station, Leonidas alsemberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Balloon Warehouse The Balloon Warehouse 4 meter Super onvriendelijke dame! Geef er uw geld niet aan! Eenmaal betaald zeer onvriendeli...
Les Maîtres Confiseurs Les Maîtres Confiseurs 1 km Goede en correcte service. Heerlijk en kwaliteitsvolle producten.
EKLI EKLI 2 km EKLI Handgemaakte & persoonlijke cadeautjes, accessoires en leuke hebbedingen!
Recensies
Veel keuze...vriendelijke mensen..ga speciaal ieder jaar naar daar....want in Kortenberg veel dichter bij huis is er ook een Leonidas...vriendelijke. mensen maar heel weinig keuze !
Over de pralines van Leonidas kunnen we niet discussiëren, maar mocht ik nu voor één keer mijn gewenste bestelling ontvangen, zou ik er eens van kunnen genieten. Nooit meer. Rijd wel door naar de volgende.
De pralines van Leonidas zijn heel lekker, daar bestaat geen twijfel over. De business-praktijken van deze winkel zijn echter op zijn minst dubieus te noemen. Zogezegd voor "boekhoudkundige" reden, en daarna omwille van promotie-condities, werd gevraagd naar mijn naam en telefoonnummer bij het afbetalen. Na mijn weigering om deze informatie te geven werd de mevrouw achter de toog aandringerig om mijn persoonlijke informatie toch te verkrijgen, met dreiging om de pralines niet te willen verkopen. Mevrouw verdient misschien een extra centje aan het verkoop van privé-info ? Of wil absoluut gerichte spam sturen naar gsm-nummers ? Wie zal het weten... In elk geval word de privacy van de klant hier absoluut niet gerespecteerd. Lekkere pralines zijn geen reden genoeg voor zo een onaangename verkoop-ervaringen. Zou u toch absoluut Leonidas-pralines willen: er zijn genoeg andere Leonidas-franchise winkels waar dergelijke praktijken misschien niet aan de orde zijn. Doe uzelf een plezier en vermijd deze winkel.
Goed assortiment en vriendelijke service.
Heel lekkere pralines aan degelijke prijs. Vriendelijk personelel en geen wachttijden. TOP!
Afschuwelijke service! Krijg nooit de pralines die ik vraag en word er altijd onvriendelijk behandeld! Ik kom NOOIT meer en zal niemand aanraden om te gaan; je vind er toch niks goeds!!!
Pralinekes van Leonidas altijd goed hé maar aan enthousiasme van de bediening ontbrak het wel een beetje. Was wel eind vant jaar misschien te drukke periode of ik kom er niet genoeg .... kan ook who know's.
Zoals elke Leonidas altijd goede chocolade! Super!
Altijd zeer vriendelijk en een gezellige babbel
De lekkerste pralines ter wereld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid