facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leonidas

Leonidas
"Leonidas ZiDa, gespecialiseerd in geschenken op maat. Gaande van kleine attenties tot grote volumes voor bedrijven. Leveringen zijn mogelijk maar ook verzendingen in binnen- en buitenland.24/7 open dankzij onze webshop!"
Adres: Brugstraat 204, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 32 3 295 86 61
Stad: Brecht
Route: Brugstraat 204
Postcode: 2960


Recensies
Heel vriendelijke bediening, prachtige producten, aangename winkel en parkeergelegenheid. Top boutique
Mooie frisse winkel, vriendelijke verkoper
Fijne, schone en koele winkel met vriendelijk personeel. Naast de heerlijke bonbons kun je er ook heerlijk snoep scheppen. Ideaal als kado en altijd leuk voor je verpakt. Je kunt er allerlei kado-pakketjes krijgen die je ook zelf kunt samenstellen. Soms even wachten omdat het een gezellig klein winkeltje is maar het duurt nooit lang.
Na het grote succes met hun eerste zaak in Sint - Job, openen de zaakvoerders nu een filiaal in het nabijgelegen Sint Lenaerts op 23/11/2018 . De locatie is erg goed uitgekozen aan een belangrijk kruispunt , naast supermarkt Delhaize en tegenover de gekende broodjeszaak Crostino . Er is een privé parking vooraan en er is extra parking beschikbaar achteraan . Deze moderne en zeer grote winkel geniet van veel natuurlijke lichtinval wat het tonen van gans het assortiment vergemakkelijkt en de verkoop zal stimuleren. Met deze zaakvoerders wordt dit weer een nieuw succesverhaal en dat is hen van harte gegund.
hele vriendelijke vlotte bediening door de meneer van de winkel aangename mens om mee te praten want buiten de aankoop is sociaal contact heel belangrijk in het shopconcept de leonidasprodukten zijn zo wie zo topniveau #leonidas #zida
Geweldige service!
Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel, goed product!
Superlieve mensen die hun werk met hart en ziel tonen aan de klant , hier wordt gij als een koning ontvangen
Dankjewel voor de lekkere paaseitjes die ik heb gewonnen. Zo hartelijk ontvangen, jullie verdienen oprecht 5 sterren!
Heel vriendelijk en goede bediening zo lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid