facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leonidas

Leonidas
"Depuis plus de 40 ans, Leonidas Florenville vous accueille et vous propose tout l'assortiment des célèbres chocolats Leonidas. Le savoir-faire, la disponibilité et le souci de vos demandes est le cœur de notre travail. Au plaisir de votre visite à Florenville ou lors de votre achat en ligne. Toute l'équipe de Leonidas Florenville."
Adres: Place Albert Ier 16, 6820 Florenville
Telefoonnummer: 32 61 32 52 43
Stad: Florenville
Route: Place Albert Ier 16
Postcode: 6820


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 18:30
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:30
Zondag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: leonidas winkels, leonidas pralines, leonidas prijzen, leonidas chocolade, leonidas webshop, leonidas wiki, leonidas assortiment, leonidas in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Carrefour 0 meter Wij kochten een doos chocomousse van het huismerk. Na proeven merkten we beide dat er...
Recensies
Goede chocolade, het positieve eindigt daar, geen teken van beleefdheid! Ik kom vaak voor verjaardagen, maar ik denk niet dat ik meer zal komen, het lijkt hen meer dan wat dan ook kwaad te maken!
Mijn familie in Frankrijk heeft zojuist in 2 pakketten mijn bestelling chocolaatjes en verschillende zoetigheden ontvangen. Alles is perfect ! De verpakking is onberispelijk en goed geëtiketteerd en iedereen is opgetogen! Duizend dank aan het personeel van de Arc-en-ciel-boetiek die ik voor het eerst ontdekte! Voor 2023 denk ik mijn bestelling te verlengen omdat serieus personeel en op tijd verzenden. Vrolijk kerstfeest 2022 voor jullie allemaal!
Geweldig je nieuwe winkel, altijd een plezier om pralines te komen kopen in de buurt van Laurence en Marjorie, goed advies en supervriendelijk kijk ernaar uit om je te komen bezoeken. Tot binnenkort
Perfectie Ik heb nog nooit zulke kwaliteiten gezien en dit voor alles: - beschikbaarheid - begrip - hulp bij het bestellen - Leonidas kwaliteit maar dat weten we - vriendelijkheid En dan is er nog de verpakking…. Ideaal zeg ik je Hartelijk dank voor deze bestelling En voor last minute aanpassingen! Tot binnenkort
Bestelling geplaatst vanuit Frankrijk. Snelle levering, presentatie en verpakking heel goed en...de chocolaatjes extra's! Dank aan al het personeel. Hoe niet van België en zijn inwoners te houden?
Een koud en ijzig welkom, de service van het vak en te overzien. wat chocolaatjes betreft, niets te zeggen, in de hoop dat dit verzoek sterk zal worden verbeterd.
Geweldige bezorgservice in Frankrijk, ik heb paaschocolaatjes kunnen bestellen tijdens de quarantaine, ik vind het geweldig!
Elk jaar bestel ik bij hen, het gaat altijd erg goed. Ga door.
De chocolade is erg goed, maar het personeel is ook niet erg gastvrij
Erbarmelijke service Nee hallo, de verkoopster hield haar tegen, ze snoof en schold mijn zoon uit omdat hij een lege doos had laten vallen We vertrokken meteen zonder aankoop betreurenswaardig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid