facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leonidas Carrefour Mouscron

Leonidas Carrefour Mouscron

Info

Nous vous proposons une large gamme de produits Léonidas ainsi que de confiseries, liqueurs, biscuits, macarons, articles cadeaux, bouquets de fleurs et gâteaux en pralines. Et tout cela personnalisé selon vos envies !



"Leonidas Mouscron Carrefour"
Adres:
Telefoonnummer: +32 56 33.79.29
Stad: Mouscron


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 19:00
Dinsdag: 09:30 - 19:00
Woensdag: 09:30 - 19:00
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 19:00
Zaterdag: 09:30 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leonidas Mouscron Mont-à-leux Leonidas Mouscron Mont-à-leux 1 km Vertaald door Google Ik ga graag naar deze winkel zeer aangenaam zeer vriendelijk per...
Recensies
deze week, heel toevallig binnen geweest in de winkel,zeer vriendelijke dame, haar vriendelijkheid,heeft me beetje aangezet om wat meer aan te kopen, dan voorzien........ gewoon top, nog nooit eerder zo geholpen geweest,kwens u verder zeer veel succes...... groeten uit zottegem.
Zeer slechte ervaring, de manager is ondraaglijk, staat zichzelf toe je niet te respecteren door je Frans te noemen, lol, en chocolaatjes te verkopen die een vorige klant had mishandeld vanwege zijn gedrag. Toen ik klaagde, kreeg ik bedreigingen!!!
Schitterende winkel met prachtige composities Ik heb mijn boeket chocoladebloemen kunnen maken het is geweldig, heel erg bedankt en ik ben dol op de nieuwe Manon rubi
Perfecte ontvangst en luisteren naar de klant. ik heb lief
Mooie winkel, onberispelijke service goed gedaan voor de decoratie, het zorgt ervoor dat je alles wilt kopen
Ik ben nog nooit zo goed ontvangen in een Leonidas chocolaterie als deze. De jongedame is beleefd, een 5 * hotel waardig, en met veel advies voor mijn bevroren manons: DANKJEWEL!
Erg leuke winkel, de verkoopsters zijn erg vriendelijk en creatief! Mijn cadeau-aankopen zijn ontroerende sensaties. De verkopers passen zich altijd aan mijn wensen aan. Dankjewel !
In de top ! Geweldig welkom. De moeder en haar dochter zijn super professioneel. Goed gedaan en nogmaals bedankt voor het voldoen aan mijn speciale verzoek.
Mooie decoratie en leuk welkom!
Bedankt voor het welkom en de service! Fantastische locatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid