facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leo Caerts Muziekhandel

Leo Caerts Muziekhandel

Info

No musician goes to leuven without a visit to Leo Caerts Muziekhandel

Adres: Naamsestraat 90/92/94, 3000 Leuven
Telefoonnummer: +3216232707
Stad: Leuven
Route: Naamsestraat 90/92/94
Postcode: 3000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Leo Caerts Gitaar, Leo Caerts Tweedehands, Leo Caerts Leuven, Muziekwinkel Leuven, Muziekwinkel Leuven diestsestraat, Leo Caerts Jr, Leo Caerts Piano, Keymusic Leuven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wildenborgh Piano's Wildenborgh Piano's 890 meter Eerlijke pianohandelaar. Goede en snelle service!
Recensies
Je stapt winkel binnen, komen ze meteen op je af met een air van wat kom je hier doen. Schofferende humor wanneer je vervolgens kleine aankopen gaat doen, of misschien wanneer ze je nogal jong en weinig vermogend vinden. Gelukkig blijf ik dan vriendelijk en reageer niet op de uitspraken, maar als potentiële klant voor later maakt dat geen goede indruk. Soms moet je nu eenmaal kleine spullen hebben. Ten gepaste tijde koop je dan bij je favoriete winkel eens een grote aankoop. Niet bij hen dus, mij hebben ze niet overtuigd om terug te komen. Ik koop dan wel online bij gebrek aan beter in Leuven. De webshops of circulatieplan zullen hen sowieso wel nekken. Het is verdiend, het publiek van de toekomst aanvaardt dit gewoon niet meer.
Breed aanbod, verkopers met vakkennis. Groot voordeel is de 365 formule voor huurkoop en upgrades. Er is ook een school aan de winkel verbonden, maar daar heb ik geen recente ervaring mee.
Heb er als beginnend drummer, zonder enige voorkennis, tweedehands een stel gekocht aan een eerlijke prijs. Hier koop je instrumenten van muziekliefhebbers en experts die hun liefde voor muziek willen doorgeven. En kan je altijd terecht voor het beste advies.
Vaste waarde. Ik kom hier al 25 jaar. Verrassend goede prijs in dit online discounters tijdperk. Heb mijn Shure micro’s, Roland kabels en Fulltone effecten goedkoper hier gehaald dan de online prijzen. Altijd goed om weten. De familiale sfeer met grote professionaliteit maakt het een leuke stop-over als ik nog eens in de buurt ben.
Mochten ze bijgehouden hebben wat ik hier de afgelopen 40 jaar allemaal gekocht heb, dan werd ik waarschijnlijk gehuldigd. Quod non. Hun systeem dat je binnen het jaar mag upgraden, werkt erg verslavend. Je begint met een gitaartje van 200€, je legt elke keer een beetje bij en je eindigt uiteindelijk met een gitaar van 2000€. Eigenlijk is het een vorm van sparen :- Verder word je altijd vriendelijk geholpen. Zelfs op een mail krijg je dezelfde dag nog antwoord, waar vind je dat nog vandaag de dag?
Goede service vriendelijk een aanrader van winkel bv om hulp 10
Super vriendelijke man! Heel goede apperatuur. Echt tevreden.
Zéééér jammer: je ziet op hun website een mooie pakket-aanbieding voor een witte piano met stoeltje en hoofdtelefoon in de duurdere prijsklasse €4399, je belt hen op en informeert voor de leveringstermijnen en je informeert ook eens voor de prijs van dezelfde piano in het zwart; ze moeten die prijs eerst opzoeken en zullen terugbellen: tegen dat ikzelf een uur later terugbel hebben ze de prijs van het witte instrument €500 opgetrokken... Dit vind ik niet kunnen. De eerste prijs was een aannemelijke prijs gezien het een promotie betrof 'slechts' €200 goedkoper dan de goedkoopste online aanbieding. Volgens de regels zijn zij dan ook verplicht te verkopen aan deze prijs omdat deze prijs niet onaannemelijk was. Ze wilden nog een gammele commerciële geste doen van €100, echter ondertussen heb ik een betere deal met een andere zeer correcte winkel.
Uitstekend vakmanschap in een heel vriendelijk en informerend milieu helpen de medewerkers waar ze kunnen. Een miskoop mijnentwege mocht ik zonder omwegen ruilen of zelfs geld terug garantie werd mij aangeboden maar ik koos voor een ruil dewelke zonder meer is bevallen. Deze winkel en de mensen daar zijn echt klasse en ik rij er graag kilometers voor om al was het maar voor een setje snaren en dat zegt toch genoeg niet? Proficiat muziekhandel Caerts voor Jullie inzet en het vermogen elke dag opnieuw klaar te staan met een glimlach en met de beste raad en daad. Gewoon TOP !!!
Steeds zeer vriendelijk ontvangen, deskundige uitleg gekregen en prijzen die niet duurder zijn dan elders. Bij aankoop van een zware versterker hielp Leo zelf om hem naar de wagen te brengen die toch vrij ver van de winkel geparkeerd stond. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid