facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LensOnline.be

LensOnline.be

Info

LensOnline is de grootste online aanbieder van contactlenzen en lenzenvloeistof in de Benelux. Wij werken actief samen met contactlens specialisten.

Geschiedenis

Betaal nooit meer teveel! Ne payez plus jamais de trop!
http://www.lensonline.be



"LensOnline is in 2004 opgericht met als doel om het online en offline aanschaffen van contactlenzen, vloeistoffen en verzorgingsproducten zo eenvoudig en makkelijk mogelijk te maken. LensOnline behoort tot een van de grootste contactlens webwinkels van de Benelux en hebben al ruim 100.000 klanten vergaard, waarvan bijna 70% zeer regelmatig aankoopt. Wij werken samen met meer dan 90 contactlenzen specialisten verspreid over Nederland en België.Als één van de grootste online aanbieders van contactlenzen, zijn wij toegewijd om u op een eenvoudige manier contactlenzen te bieden. Bij ons ontvangt u exact dezelfde contactlenzen die uw opticien heeft voorgeschreven, maar dan voor een voordeligere prijs."
Adres: Kasteleinsstraat 11, 9150 Kruibeke
Telefoonnummer: 03 212 28 28
Stad: Kruibeke
Route: Kasteleinsstraat 11
Postcode: 9150



op zoek naar gerelateerd: Lenzen bestellen, LensOnline kortingscode, LensOnline winkels, Contactlenzen, Goedkope lenzen online, Lenzen bestellen morgen in huis, Maandlenzen, AOSEPT Plus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HANDY HOME dhzsaniver HANDY HOME dhzsaniver 2 km Een winkel waar men met de nodige vriendelijkheid en professionele kennis je met plez...
Kaas en Wijn Stefaan Kaas en Wijn Stefaan 2 km De kaasschotels geven altijd een zalig lekkere kaasbeleving met steeds andere kazen o...
Bloemenpaleis Van Goeye Bloemenpaleis Van Goeye 2 km Prijs kwaliteit bijna gratis én je maakt mensen gelukkig
Tikkeltje Tikkeltje 3 km Upcycled geschenkjes en cadeaumandjes met lokale producten
Wijnen Vinthousiast Wijnen Vinthousiast 3 km Uitstekende wijn in verschillende prijsklassen: van uitstekende prijs/kwaliteit tot a...
ROSS Coffee ROSS Coffee 3 km De mensen van Ross Specialty Coffee bezorgen je DE koffie om U tegen te zeggen. Ze we...
Recensies
Al jaren klant, ik koop maandelijks lenzen. Maar nu echt teleurstellend! Wacht al twee maanden op lenzen, ze zijn betaald en leveren ze niet. Ze bieden ze wel nog steeds aan op hun site, dus laten andere mensen ook nog steeds aankopen en betalen en de klant krijgt zijn product niet!
Prijs: heel duur tov andere aanbieders, levertijd: heel lang moeten wachten, product: het doosje was al geopend toen ik het kreeg. Medewerkers: echt niet vriendelijk, smeten de telefoon gewoon neer. Geen aanrader, echt waar niet.
Ca €60 duurder voor glad dezelfde lenzen Alcon Air Optix Day & Night dan bij Alensa, pure afzetterij. 1 x bij Lensonline gekocht, dan Alensa online tegengekomen, hetzelfde product, even vlotte levering 2 dagen, met zo'n prijverschil, zeker de moeite, koop nu al jaren mn lenzen bij Alensa.
Lenzen werden heel snel geleverd en goed verpakt! Scheelt toch ook weer een paar euro met de opticien! Heb een vriendelijke meid gesproken bij de klantenservice, zodat ik precies wist welke lenzen ik moest bestellen!
Snelle en vlotte levering. Erg aangename dienst na verkoop. Al jaren klant en steeds efficiënt en vriendelijk verder geholpen. Je kan altijd gratis je bestellingen afhalen bij één van hun opticiens waar je ook nog eens terecht kan voor raad en daad. Serieuze aanrader!
Voor de zoveelste keer lang moeten wachten op mijn bestelling van daglenzen omdat deze niet op vorraad zijn. Dit is nergens aangegeven op de website en dit kom je zelf pas te weten nadat je pakje nog steeds niet verzonden is na een week normale verzending duurt een dag of 2-3... Als je dan een mail stuurt om te vragen hoe het zit aangezien je bijna door je lenzen-voorraad heen bent, dan vertellen ze je dat ze idd niet op voorraad waren. Grappig genoeg zijn de lenzen dan soms nog de dag zelf verzonden...?? Vriendelijk zijn ze wel, daar niets van, maar het kan toch beter i.v.m. bovenstaande klacht, op zen minst verwacht ik een waarschuwing van hun kant zodat de koper weet dat men mogelijk zonder lenzen komt te vallen omdat de levering langer duurt. In ieder geval, ik heb ondertussen toch een goedkopere online winkel gevonden, met voorraad status beschreven bij je bestelling.
Snelle levering, ontzettend vriendelijke klantendienst en de lenzen zijn maar liefst 40% goedkoper dan bij mijn oogarts!!
Heel tevreden over de vlotte service!! Mijn bestelling is steeds correct en op tijd geleverd. Zeer professioneel en betrouwbaar!
Uiterst tevreden , supersnelle levering, vriendelijke en deskundige klantenservice, ondersteund door zeer deskundige opticiens.
Zeer snelle levering, professionele optometristen in Brugge en Oostende. Ik ben LensOnline!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid