facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lenderd

Lenderd

Info

Ik ben Lenderd, een jonge en enthousiaste content creator die niet weet waar blijven met zijn gekke ideeën.

Geschiedenis

Ik ben Lenderd, een jonge en enthousiaste content creator die niet weet waar blijven met zijn gekke ideeën.

Via dit kanaal probeer wekelijks dingen te plaatsen zowel leuke, droge, sketches als filmpjes waarin ik uitleg hoe ik bepaalde dingen doe. Ik hoop hierdoor niet alleen jullie iets bij te leren maar ook mezelf.

Naast een YouTubekanaal onderhoud ik ook een blogpagina waarop ik mijn ervaring met iedereen deel.

De onderwerpen die ik graag met jullie deel is: Filmproductie van begin tot eind, media in het algemeen en online marketing.



"Lendert Coppens Bouwbedrijf is gevestigd in Deurne en gespecialiseerd in vrije sector bouw, villabouw en utiliteitsbouw.We staan bekend om de persoonlijke aandacht en het gedegen advies dat wij onze opdrachtgevers bieden.Lendert Coppens is de bouwpartner die u begeleidt vanaf de eerste schets tot het moment dat u de sleutel ontvangt. Daarbij ontzorgen we u door met u mee te denken en u attent te maken op zaken waar u zelf mogelijk niet bij stilstaat.Ook als het gaat om schadeherstel, onderhoud en renovatie, uitbreiding en verbouwing kunt u op de professionaliteit van Lendert Coppens rekenen."
Adres: Deurne
Stad: Deurne



op zoek naar gerelateerd: Bouwbedrijf Deurne, KijQ
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Motion Stories Motion Stories 2 km Ik boekte bij Lynn een brandingshoot voor mijn bedrijf en heb alleen maar lovende woo...
Play movies Play movies 3 km Productiehuis: Play movies Meer info: www.playmovies.be info@playmo...
Recensies
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Bedankt voor het realiseren van onze aanbouw wensen!
Lendert bedankt voor de fijne en goede zorgen. Het oplossen van onze bouwkundige problemen. Jij en jouw werknemers hebben er verstand van. Zeker een aanrader. Communicatie van tijd en starttijd /datum kan beter gecommuniceerd worden. Het is fijn als de klant weet wanneer er weer gewerkt wordt, en welke tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid