facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lemmens Fietsen

Lemmens Fietsen

Info

Fietsen Lemmens, uw fietsenwinkel en fietsenmaker in Koersel, Beringen

Geschiedenis

Fietsen Lemmens, uw fietsenwinkel en fietsenmaker in Koersel, Beringen
Fietsers van alle kalibers uit Koersel, Beringen en omgeving vinden hun gading bij Fietsen Lemmens. Een mountainbike die tegen meer dan een stootje kan, een degelijke stadsfiets, een koersfiets die uitblinkt in tijd en afstand of een elektrische fiets voor een maximum aan comfort? Wij bieden een volledig assortiment aan gespecialiseerde fietsen.
Meer dan fietsen
Fietsen Lemmens blinkt niet alleen uit in kwaliteitsfietsen, je kan ook bij ons terecht voor de laatste fietsaccessoires , zoals tassen , helmen , fietsverlichting , onderhoudsproducten enz…
Fietsen Lemmens helpt je snel weer in het zadel
Ook voor fietsherstellingen en –onderhoud kan je terugvallen op onze jarenlange ervaring als vakkundige fietsenmaker om je weer op weg te helpen, van een gebroken ketting of defect licht tot een full service. Als fietsenmaker helpt Fietsen Lemmens uw weer snel in het zadel!



"Fietsen Lemmens, uw fietsenwinkel en fietsenmaker in Koersel, BeringenFietsers van alle kalibers uit Koersel, Beringen en omgeving vinden hun gading bij Fietsen Lemmens. Een mountainbike die tegen meer dan een stootje kan, een degelijke stadsfiets, een koersfiets die uitblinkt in tijd en afstand of een elektrische fiets voor een maximum aan comfort? Wij bieden een volledig assortiment aan gespecialiseerde fietsen."
Adres: Pastorijstraat 16, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011 42 50 63
Stad: Koersel
Route: Pastorijstraat 16
Postcode: 3582



op zoek naar gerelateerd: Fiets groothandel, Fiets groothandel België, Fiets voor alle terreinen, Verwimp fietsen, Batavus fiets voor zware mensen, Www bnbbike be, Fietsenwinkel Lemmens Heusden-Zolder, ATB fiets
Recensies
Net mijn fiets gaan halen, heel vriendelijk en behulpzaam. Ik had mijn fiets eerst binnengebracht bij mijn reguliere fietsenmaker, volgens hem was mijn elektrische fiets niet meer te herstellen. Het display zou stuk zijn en niet meer te krijgen,fiets is van 2012 als ik een 2dehandse display zou vinden kon hij niet voor 100 % zeggen dat hij dan hersteld was .Kosten ongeveer 2 a 300€. Bij fietsen Lemmens hersteld met een okkasie displayhouder , met werk inbegrepen fiets hersteld voor 45€.Ik weet wel waar ik in de toekomst moet zijn.Bedankt voor de goede Service.Zeker een aanrader.
Ik werd prima geholpen met een zeer specifieke band voor mijn velomobiel. Ik hoefde deze band zelfs niet te betalen omdat hij door de ouderdom een beetje last had van verduring, ondanks dit kleine euvel ben ik er veilig mee thuis geraakt. Topservice ! ! ! !
Zeer tevreden over Marcel zijn werk!
Super... Snel , Vriendelijk en behulpzaam tevreden klant
Goed en snel geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid