facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lembeeks Hof

Adres: Eeklostraat 21, 9971 Kaprijke
Telefoonnummer: +3293776085
Stad: Kaprijke
Route: Eeklostraat 21
Postcode: 9971


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: lembeeks hof ontbijt, t lembeeks hof openingstijden, lembeeks hof menu, lembeeks hof oudejaarsavond, lembeeks hof reserveren, lembeeks hof eeklo, lembeeks hof menukaart, lembeeks hof telefoonnummer
Recensies
Hou je van lange wachtrijen, belabberde kwaliteit, ongeorganiseerd, vuil, en bijgevolg duur voor wat je dus krijgt, dan is dit the place to be
Jammer dat ik 1 ster moet geven om een review te kunnen schrijven... Waar moet ik beginnen. Toastjes voor bij de aperitief waren zacht van te lang te liggen. Voorgerechten buffet was meer een charcuterie buffet en veel meer was er niet. De koude groentjes smaakten naar azijn. Het warme buffet was alsof er een zak zout was ingevallen. Nog een geluk dat ze voor de opgewarmde diepvriesgroentjes te lui waren om het te kruiden, dit was het enigste eetbare zonder gekke gezichten te trekken. Dessertbuffet waren goede diepvriestaartjes nog een geluk. Voor een lekker en goedkoper buffet moet je in colmar zijn. Zoutvatje op tafel zag er al gebruikt uit voor bruine suiker? Tafels waren al vuil bij het binnenkomen.
Gisteren voor de 1ste maal langs geweest op een vrijdagavond ! Er zat net geen 10 man om te eten .... de mieren liepen over tafel na dit gemeld te hebben andere tafel gekregen en zout gestrooid waar de mieren binnenkwamen aan raam .... eten zag er verzorgd uit maar toch niet gegeten amper 4soorten warm buffet die nog dicht lag in de ban marie 3en na eens te piepen wat er inzat kwam er keukenvolk de ban marie bakken met veel toeters en bellen open gooien en zag er maar onsmakelijk uit. Enkel aperitief betaald en dit voor 6 drankjes 23euro moeten betalen.
Zeer lang aanschuiven voor het buffet. Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, alles is aanschuiven in 1 lijn. Aanschuiven voor het hoofdgerecht duurde minstens 20 minuten. Zeer druk, en dus ook veel lawaai op zondagmiddag. De buffettafels zouden beter meer verspreid staan en personeel bij de tafels om eventueel te bedienen of toch zeker om alles in goede banen te leiden. Parkingvoorziening is er zo goed als niet.
Tafels stonden te dicht tegen elkaar. Heel veel volk waardoor ook enorm veel lawaai. Niet gezellig.. Een lange rij om aan het buffet te geraken. Gemiddeld 20 minuten wachten. Was niet goed georganiseerd. Het eten op zich was wel in orde.
Een gezellig buffetrestaurant, zeer geschikt voor grote groepen. De kwaliteit van het geserveerde eten is perfect in balans met de prijs. De bediening is informeel en vriendelijk. Toen wij er aten zat het restaurant eivol waardoor er wat kleinere vergissingen gebeurden doch dit was begrijpelijk gezien de drukte. Er zijn 3 formules: - Ontbijtformule van 8 tot 10 u. - Warm en koud buffet vanaf 12 u - Avondbuffet vanaf 17u De feestzaal kan tot 160 personen ontvangen. Bij goed weer komt daar nog eens 200 bij op het terras! Er is een grote privé parking voorzien, doch eens die volzet is kan je in de buurt nog gratis parkeren.
Ongezellig, refter gevoel. Eten was niet kwalitatief. Je kan gewoon beter zelf koken.Eten: 1/5
Bij inkom zeer onfrisse geur, tafel was niet proper gemaakt, de onderlegger waren nog vlekken op. Het was helemaal niet druk voor een vrijdagavond ong 25 pers in restaurant zou dus wel proper mogen zijn als je toekomt. Voorgerechten min of meer ok, hoofdgerechten konden veel beter, meer saus dan vlees, groenten uit zak, geen kok te zien om steak te bakken, plat water is gewoon kraantjes water. Geen koffie inbegrepen in prijs. Toiletdeur die uitkomt net naast buffet is ook niet echt fris en smakelijk. Twee jaar geleden eens geweest en nu nog eens maar niet meer opnieuw.
Heel vriendelijke bediening. Frietjes waren niet warm. Lage plafonds met slechte akoestiek.Eten: 4/5
We hadden het zondags middagbuffet wel anders verwacht. Jammer genoeg is geen enkele frisdrank inbegrepen in de prijs, Enkel wijn niet zo wauw bier en gekoeld kraantjeswater. Er ontbrak een gerecht dat op de website stond. Het vispannetje was gewoon mossels gemegd met scampi en pasta. Dit kwam volgens de kok uit een zak, want mossels apart ben zwaar allergisch aan scampi kon niet. Het vlees werd niet genoeg aangevuld, Er werd zowat per 2 steaks gebakken voor 50 man aanwezig. Volauvent smakeloos uit pak waarschijnlijk. Paling was vettige brokjes zonder saus. Het dessertenbuffet was armtierig: enkel taart enzo uit de diepvries. Sommige stukken waren zelfs nog bevroren. Geen fruit of ijs... De tafels naast ons waren nog zeer vuil van het ontbijt die ochtend. Wificode voor onze tienerdochter kregen we nooit te zien, dus pech wat de tablet betrof. Ze hadden die volgens mevrouw die ochtend uitgeleend en zouden er naar zoeken. We hebben ze nooit gekregen. Enige lichtpunt: het voorgerechtenbuffet was ok, maar niets speciaals De slaatjes hierbij stonden niet fris en er kwamen ook vliegen op af. De soep stond in een hoekje verstopt. Ik zou hier niet graag geweest zijn met een volle zaal klanten want dan moeten de files aan het buffet superlang zijn. Niet voor herhaling vatbaar. Ik ga nog liever naar de Colmar. Daar hebben we betere ervaringen! Vegetarische menuopties: Geen speciale items gezien Kindvriendelijkheid: Niet, geen WiFi of frisdrank inbegrepen Parkeren: Parking maar weinig plaats Rolstoeltoegankelijkheid: Gehzndicaptentoilet Speciale dieetwensen: Pech bij allergie gezien ze niet weten wat in de opgewarmde niet zelfgemaakte gerechten zit. Je eet het gewoon niet, zoals bij mij het geval was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid