facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LekkerZelf

LekkerZelf

Info

Lekkere zelfgemaakte taarten, gebakjes, cheesecakes en kleinschalige catering.
Ideaal voor verjaardagen, feestjes en andere evenementen.



"Patisserie en kleine catering op maat"
Adres:
Stad: Sint-Niklaas



op zoek naar gerelateerd: Gepersonaliseerde taart Antwerpen, Taarten Sint-Niklaas, Bakker Sint-Niklaas, Bakkerij Wim Sint-Niklaas, Dessertenbuffet Waasland, Biscuit vulling, Cheesecake bestellen, Hondentaart waasland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amici Del Forno Amici Del Forno 852 meter Super lekkere verse pizza’s, gebakken in een houtoven. Vriendelijk en jong personeel...
Gazon Gazon 2 km Geweldig lekker!! Zeker aanrader!! Niet denken , gewoon doen!!
Eigenwijs catering - foodtruck Eigenwijs catering - foodtruck 2 km Voor zowel zakenlunches als gezellige diners serveren wij een budget-vriendelijke men...
Catering Boyan Catering Boyan 2 km Cateringbedrijf met Surinaamse gerechten
B's - Quality Street Grill B's - Quality Street Grill 3 km Het betere Grillwerk. Hamburgers, steaksandwiches, chickensandwiches, bowls en nog ve...
CuisiNiko / SmaakAtelier / Catering & Events CuisiNiko / SmaakAtelier / Catering & Events 4 km Vriendelijk onthaal mét de glimlach. Leuke setting. Mix van industrieel gebouw met wa...
Recensies
Onze zoon werdt op 2e kerstdag 1 jaar oud. Daardoor hadden wij een specifieke wens voor een taart. Nadat we de foto naar de fotograaf hadden gestuurd kregen we de bevestiging dat Lekker Zelf onze taart wel zou willen maken. Ons zoontje was helaas ziek geworden waardoor de shoot de eerste keer helaas niet door kon gaan. Nog dezelfde dag was er een nieuwe afspraak gepland. De taart is daarom nog een 2e keer gemaakt. De taart was prachtig! Zo ontzettend blij met het resultaat! De taart is dezelfde ochtend nog gebracht, dus hij was lekker vers. Doordat we een specifieke fotoshoot wouden zijn we naar België gereden. Ons zoontje heeft heerlijk gesmikkeld van de taart tijdens de smash en thuis hebben we hem verder opgegeten. Het is dat we in noord Nederland wonen, anders zouden we daar veel vaker een taart bestellen. Maar de gesmashte taart zag er na 3 uur rijden in de auto nog precies zo uit als voordat we in de auto stapten. De botercreme was ook niet gesmolten in die tijd. Lekker Zelf is zeker een aanrader om een taart te bestellen, want ze smaken heerlijk!
We bestelde een verjaardagstaart in de vorm van de beginletter van de jarige haar voornaam. Prachtig gedecoreerd en fantastisch van smaak! De service was heel erg verzorgd. Werkelijk een aanrader! Stacy en Maarten, jullie doen dat ongelooflijk goed.
Vandaag werd onze zoon 1 jaar, we kregen niet alleen een prachtige taart, maar ook een overheerlijke taart. Reacties van vrienden en familie waren enthousiast over hoe licht deze taart was, en hoe goed de smaken doorkwamen. Dit was de eerste keer dat wij hier een taart kochten, en zeker niet de laatste keer! Bedankt we hebben gesmuld !
Veel dank voor de overheerlijke speculaas cheesecake! Het contact met Stacy verliep heel soepel, vriendelijk en klantgericht! Levering werd op de gewenste dag uitgevoerd. Ik bestel zeker opnieuw en dit keer een speciaal taartje voor hondjes, dat zal mijn hondje Loki zeker smullen!
Een absolute aanrader voor al je evenementen. 2 schatten van mensen die elke opdracht tot in de puntjes verzorgen. Zij maakten onze bruidstaart echt tot een pareltje ver boven onze verwachtingen. De smaken, de decoratie en het uitzicht waren volledig af! Merci toppers!
Super origineel! Een lekker hondentaartje. Ze was dolgelukkig en heeft er van genoten! Wij hebben ook genoten van ons overheerlijke bijpassende cupcakes!
Naast lekkere taarten, ook super leuke hondentaartjes te verkrijgen. We hebben al twee keer een hondentaartje voor de verjaardag van onze honden besteld. Beiden waren mooi afgewerkt en helemaal gemaakt uit gezonde ingrediënten voor honden. Ze vonden het heerlijk! Bedankt!
We hadden cheesecake met speculoos, cheesecake aardbei - oreo en cupcakes besteld voor onze babyborrel. Heerlijk van smaak, zag er ook allemaal mooi uit en onze gasten hebben er echt van gesmuld. Kortom, een echte aanrader om hier iets te bestellen!
Heel originele en super lekkere kaastaart voor onze vertrekkers naar Canada.
Wij hebben onze bruidstaart laten maken door LekkerZelf. We hebben van tevoren combinaties geproefd in een soort testbox die we konden ophalen en daardoor met mixen & matchen 3 verschillende heerlijke smaken gekozen. De opmaak van de taart volledig aan hen toevertrouwd wel wat inspiratie doorgestuurd en dat was precies zoals ik het voor me zag en pastte super goed in het thema! Ze hadden zelfs hun recept aangepast voor ons zodat deze glutenvrij kon zijn zelfs de vulling met koekjessmaken!. Iedereen heeft er van kunnen smullen! Hele fijne communicatie en hele vriendelijke mensen. Echt een grote aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid