facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lekker Puur Westmalle

Lekker Puur Westmalle

Info

Lekker Puur is een natuurvoedingswinkel met een ruim aanbod aan biologische voeding, brood, groentepakketten, voedingssupplementen, cosmetica, gemmotherapie, ... . Ook voor glutenvrije en lactosevrije producten bent u hier aan het juiste adres.



"Lekker Puur is een natuurvoedingswinkel met een ruim aanbod aan biologische voeding, brood, groentepakketten, voedingssupplementen, cosmetica, gemmotherapie, ... . Ook voor glutenvrije en lactosevrije producten bent u hier aan het juiste adres."
Adres: Antwerpsesteenweg 322, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03/219.12.96
Stad: Westmalle
Route: Antwerpsesteenweg 322
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Lekker Puur Facebook, Natuurvoedingswinkel, Thee winkel malle
Recensies
Veel keuze en super vriendelijke mensen. Prachtige uitleg gekregen over de producten. Ik had door eigen fout een verkeerd product meegenomen maar dit werd met veel hulp en begrip door de zaakvoerders rechtgezet. Wat een top winkel Nogmaals bedankt
Wij zijn vorige week voor de eerste maal in het natuurwinkeltje geweest en zeker niet de laatste maal zeer vriendelijke bediening goede raadgevingen en het terug zien van een goede bekende en dat is op zich al zeer fijn.
Supere natuurvoedingswinkel, als ze je kunnen helpen, nooit iets te veel gevraagd.. steeds een goed gefundeerde uitleg..en super vriendelijk, goedlachse bediening..
Veel keuze van verschillende producten. Zeer vriendelijke mensen.
Dé enige kwaliteitsvolle bio winkel in Malle. Mét superbediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid