facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Legrand/Philippe

Legrand/Philippe
Adres: Grand-Rue 6 , Bouillon 6830, BE
Telefoonnummer: 061 46 68 60
Stad: Bouillon
Route: Grand-Rue 6
Postcode: 6830


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Michels Benoît Michels Benoît 105 meter
Recensies
Als je verbrand brood verkoopt ben je niet goed bezig. Behandel zo je toeristen maar.
We dachten lekker gebak te kopen, alleen er zaten veel wespen op gebak en cakes ! Jammer, dit is niet hygiënisch en onsmakelijk. Verder mooie zaak.
We wilden een kopje koffie met gebak nemen, maar de tafeltjes waren bezet. Dus wilden we gebak meenemen. Dus wij wachten bij de balie, maar kregen geen aandacht van het personeel. En wij maar wachten. Na het attenderen of wij geholpen konden worden, was eindelijk een van dames bereid ons te helpen. Wij wilden een warme quiche meenemen. Zegt die dame dat quiches niet warm meegenomen kunnen worden. Serieus? Dus die moeten we koud opeten? We zijn direct naar buiten gegaan. Zoveel klantonvriendelijkheid hebben we niet eerder meegemaakt. Blijkbaar willen ze geen geld verdienen. Bij een concurrent aan de overkant van de Semois hebben we wel heerlijk gegeten.
Leuke plek middenin het dorp, lekkere taartjes & goede koffie maar personeel was bijzonder ombeschoft. Voor een dorp wat veelal afhankelijk is van toerisme verwacht je dat ze niet alleen frans spreken gek genoeg waren het vooral de jongelui die geen andere talen beheersen of de moeite nemen om op een rustige manier te antwoorden als je probeert in het frans te bestellen. Dame die ons hielp ratelde alleen maar en liep ineens weg om iets tegen een collega te roepen.. niet erg netjes.
Super lekkere koffiekoeken. Croissants, pain au chocolat, suikerbollen, brioche en zoveel meer! Vriendelijke bediening surplus.
Zeer lekkere koffiekoeken , gebak, brood Alles vers Zeer vriendelijke bediening
Fijne banketbakkerij te Bouilon Tea-room.
Vriendelijke bakker, lekker brood, dank u voor de boter
Goede keuze aan taartjes en brood. Leuke zaak.
Vriendelijke mensen en heerlijke broodjes, wat wil je nog meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid