facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEGO Store Wijnegem

LEGO Store Wijnegem
Verkoper van kleurrijke bouwsets, steentjes, figuurtjes en ander speelgoed van het eigen merk.
Adres: Turnhoutsebaan 5, Shopping Center, Space 526, 2110 Wijnegem, België
Telefoonnummer: 03 318 00 25
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Wijnegem
Route: Space
Huisnummer: 526
Postcode: 2110


Openingstijden

maandag: 10:00–20:00
dinsdag: 10:00–20:00
woensdag: 10:00–20:00
donderdag: 10:00–20:00
vrijdag: 10:00–21:00
zaterdag: 10:00–20:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ICI PARIS XL ICI PARIS XL 171 meter Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik ontving op...
azuleo azuleo 1 km Wat een fijne ervaring, badkamertegels uitkiezen bij Azuleo in Wijnegem! Het assortim...
desco desco 2 km
Recensies
Hier geweest bij een event rondom de release van de Lego Animal Crossing sets. De eerste mensen konden die dag zelf een huisje komen bouwen.nnDe winkel is niet groot maar heeft een leuk assortiment. Zoals altijd bij de Lego stores is het personeel heel behulpzaam, oplettend en vriendelijk.nnDe Pick-A-Brick muur bevatte niet veel leuke en bijzondere onderdelen helaas.nnDe winkel is zeker een aanrader wanneer je in het leuke Wijnegem winkelcentrum bent!
Ruime en mooi onderhouden winkel hier kan elke legofanaat zeker zijn hartje ophalen. Sommige van de sets zijn wel enorm duur zo was er een kermis attractie waarvan de set maarliefst 269€ koste. Een beetje te duur naar mijn smaak. Andere online alternatieven bieden zelfde set toch voor aanzienlijk minder aan. De kinderen kunnen zelfs hun eigen Lego mannetje creëren al moeten ze dan wel heel veel van houden want dit was nog het enige die beschikbaar was. Jammer. Wel positief dat je daar bijna elk blokje apart kan kopen.
Gevaarlijk voor de portemonnee, ergens chance dat er al veel uit stock was. Echter heengegaan voor een specifiek model dat niet meer op stock was, dus ander duurder model gekocht. nWel redelijk klein, vandaar 4/5.
Leuke winkel om met je kleinkinderen te ontdekken, voldoende keuze voor de verschillende leeftijdscategorieën, verzorgde winkel, heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij komen zeker nog terug.
Zoals altijd de winkel waar ik meest twijfel wat ik moet meenemen. Nu dankzij een lieve en vrolijke werkneemster, Valerie, toch de knoop kunnen doorhakken en een mooie aanwinst gekocht voor mijn collectie. Waarbij dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid