facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Legkippenopvang West-Vlaanderen

Legkippenopvang West-Vlaanderen

Info

Ex-legbatterij kippen opvang.

Ik ben gewoon iemand die thuis dieren opvangt. Ik ben dus geen kinderboerderij of wat dan ook, openingsuren heb ik dus ook niet.
Naast legkippen vang ik ook konijnen, vogels, papegaaien, eenden, sierkippen, ... op!

Geschiedenis

Hallo iedereen,
Ik vang ex-legbatterij kippen op. Kippen die gered werden uit de legindustrie ...
Op zoek naar een nieuwe warme thuis! Een nieuwe start! Een nieuw leven! Want voor hen betekend dit enorm veel ...
Voor de industrie zijn het maar legmachines .. Maar ze zijn zo veel meer dan dat! Het zijn fantastische lieve nieuwsgierige dieren! En nog lang niet uitgelegd, wat de industrie wel beweerd. De dames kunnen nog jaren doorgaan!

Voor ons een lekker ei, maar zonder legbatterij!!!

Aantal geredde kipjes in 2015: 137
Aantal opgevangen hanen in 2015: 1

Aantal geredde kipjes in 2016: 140

Aantal geredde kipjes 2017: 268
Aantal opgevangen hanen in 2017: 5

PB gerust voor meer info en/of vragen!!



Adres:
Stad: Torhout


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vita Hondengedragsbegeleiding Vita Hondengedragsbegeleiding 2 km Opvoeding en individuele begeleiding voor honden.
MegaPet MegaPet 3 km Zeer vriendelijk en behulpzaam, maar aan de winkel is er nog werk voor alles ordenkel...
Korenbloemhoeve Korenbloemhoeve 4 km Super verse en lekkere producten verkrijgbaar met een vriendelijke bediening. Een mee...
Recensies
Een toffe en leerrijke plek om te gaan bezoeken. Er vertrekt ook een mooie wandeling van 7,5 kilometer via vaak onverharde wegen. Op de kinderboerderij is er een mooi terras en een kleine cafetaria.
Super vriendelijk personeel. Neem zeker ook even de tijd om de overheerlijke verse pannenkoeken te eten. De moeite waard om er met het gezin naar toe te gaan.
Heel leuke, propere, aangename,... kinderboerderij met vriendelijke uitbaters/personeel. Je hebt er verschillende dieren te bezichtigen over een groot domein, gemakkelijk te bewandelen paden al dan niet met buggy. Er is een cafetaria voorzien met verschillende drink en eetgelegenheden voor jong en oud en voor elk moment apero, lunch of dessert. Bij mooi weer kan je buiten zitten aan een van de vele tafeltjes met stoelen voorzien van een zacht en welkom kussentje. Dit vlak bij het speelplein en voetbalveldje waar de kinderen zich kunnen uitleven. Wat zou een extra vijfde ster geven in mijn ogen: 1 wat meer uitleg op kinderniveau bij de dieren bv een varken eet dat, ze rollen daarom graag in de modder, de paarden noemen zo, het is dat ras,... Nu hangen er alleen maar borden: varken, paard,... 2 bij sommige kinderboerderijen mag en kan je effectief bij dieren lopen. Bij deze boerderij geen enkele mogelijkheid gehad. Dit maakt het natuurlijk heel wat minder aantrekkelijk en leuk. Voor de rest: een topper.
Prachtig gewoon. En wat direct ook opviel dat het voor een kinderboerderij er ZEER netjes bij lag. Wat mijn dochter dan weer leuk vond is het kunnen aaien van de dieren. Echt een aanrader.
Heel aangename kinderboerderij waar veel te beleven is met jonge kindjes. Het restaurant is heel leuk om te zitten.
Ik ga daar nu gaan werken met school voor de 2de keer ik had er eerder gewerkt toen ik in het het 2de middelbaar zat. Nu werk ik daar terug en nog steeds heel leuk voor te gaan. Ook voor op bezoek te gaan
Toffe ervaring voor kinderen met leuk speelplein.
Fantastische kinderboerderij, heel netjes en mooie kinderspeeltuin, hele vriendelijke mensen en de kinderen kunnen sommige dieren aaien, het personeel in de proefhoeve zijn ook toppers
Mooie kinderboerderij in Torhout, West-Vlaanderen. Je kan er een trekkershut huren. Tussen Brugge en Kortrijk.
De moeite waard. Vooral van het opdrijven van de schapen waren de kinderen flink onder de indruk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid