facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Legenturia

Legenturia

Info

Legenturia is een groot fun en entertainment center.

Legenturia est un grand centre de fun et de spectacle.

Legenturia is a big entertainment center.

Adres: Weiveldlaan 6, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 070232003
moc.airutnegel@ofni
Stad: Zaventem
Route: Weiveldlaan 6
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: legenturia prijs, legenturia fotos, legenturia jobstudent, legenturia bowling, openingsuren legenturia, legenturia ervaringen, legenturia openingstijden, legenturia verjaardag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Helico Tour Helico Tour 2 km Hello, You want a helicopter tour, book here with Helico Tour !!
Chalet TENZA    bij Raf en Pascale Chalet TENZA bij Raf en Pascale 2 km Heel leuk! Tof tornooi, soms wat vertraging logisch. Bedankt !
Airsoft Belgium Airsoft Belgium 2 km Ik had een mosfet nodig voor mijn dmr. Er werd een Titan Gate geïnstalleerd waar ik h...
Zwemclub Woluwe Zwemclub Woluwe 2 km Recreatie zwemclub
Recensies
Leuke aparte hoek voor de allerkleinsten. Er zijn verschillende winkeltjes zoals bakker, beenhouwerij, wasplaats.. waar ze kunnen spelen. Het concept is leuk maar wel onoverzichtelijk. Het duurde even voor we de peuter/kleuterhoek gevonden hadden. Het eten is niet wauw maar je honger is wel gestild. De hoek voor kleuters en peuters is wel de beste die we al gezien hebben. Uitdagend voor de Kids!
Zeer originele speeltuin met gevarieerde attracties. Superfijn voor de kinderen, het is de prijs dubbel en dik waard!
Afgelopen zaterdag hebben we het feestje van mijn dochter Sienna hier gevierd. We waren in totaal met 15 mensen. De kinderen hebben zich geen moment verveeld en hebben met volle teugen genoten van de goochelshow! Later op de dag kwamen ze nog steeds vragen of er nog een show was! Het eten werd goed op tijd geserveerd en was zeer lekker! Ook de toiletten waren proper onderhouden! De jarige vraagt nu al wanneer ze nog eens terug mag gaan! Het was een fantastische ervaring.
Vandaag hadden we een feestje voor onze zoon van 8. De Buggy van ons 2 maanden oude zoontje mocht er niet in... dat is wel heel erg vervelend want dan moet de draagmand op een vuile grond staan of op een plakkerige tafel tussen de pannenkoeken. Het personeel was vriendelijk maar onervaren. Het LaserShooten begon met 20minuten vertraging. De pizza die we bestelden om s’middags nog snel te eten was koud. Het is heel erg duur als je bedenkt dat je uiteindelijk alles zelf moet doen en dat een heleboel dingen defect waren. Gelukkig vond onze zoon de speeltuin en het lasershooten wel leuk en werd het toch nog een leuk dagje voor hem.
Belachelijke prijzen, volwassenen betalen even veel als kinderen, heb ik nog nooit meegemaakt. Voor die prijs ga ik liever naar een attractiepark. Trouwens een kind drinkt op hele dag maximum 2blikjes frisdrank dus 2x33cl. Winkelwaarde zeker geen 2euro. Dus tickets verkopen met “hele dag drinken” en daardoor gevoel geven dat goeie deal is, is nep
Al meerdere keren geweest en mega ervaring. nu ook een de verjaardagsformule voor feestje met 2 kindjes gedaan en dat is super meegevallen, de pannenkoeken a volente waren lekker, drinken ook. de goochelshow zet de jarige kinderen echt in de spotlight. iets wat bij een speeltuin vaak ontbreekt omdat iedereen speelt een pluim voor kapitein coda ! : ook al heb je de shows al meerdere keren gezien het is iedere keer toch plezier voor kids en ouders. Voor de verjaardags formule hadden wij maar 1 opmerking en dat is dat de timing nogal strak zat tussen shows , eten en einde. de kids hebben veel gehad aan de shows maar uiteindelijk zoveel niet kunnen spelen in de speeltuin. wij komen zeker nog terug! personeel is jong maar altijd zeer vriendelijk.
De led bowling was totaal geen led bowling. De lichten waren aan en je zag niet want glow in de dark!! Ik had een donkere ruimte verwacht. Op de social deal stond niet geschikt voor kinderen onder de 16. De enigste mensen die we zag waren kinderen van 8. De toiletten waren daarnaast ook nog eens zeer smerig.
magic party geboekt voor de 5de verjaardag van ons zoontje , ze waren met 19 en hebben zich super geamuseerd ! op voorhand filmpje gekregen met al de uitleg zodat we direct wisten hoe alles zou lopen . de tafel stond klaar en de popcorn en snoepjes moesten gewoon aan de kassa afgehaald worden . Alles was voorzien bekers bordjes en de appelsap en het water konden bijgevuld worden aan de cafetaria . we deden eerst de goochelshow en de jarig mochten meehelpen op het podium wat natuurlijk een fantastische belevenis was . de kinderen hebben van de lekkere pannenkoeken gesmuld en zich uitgeleefd in de huisjes en springkastelen . op het einde was er de music show waar ze allemaal hun beste dansmoves lieten zien en toen de grote draak op het einde te voorschijn kwam waren ze allemaal door het dolle heen . hij heeft een fantastische dag gehad bedankt aan het fijne team !
Meer dan waar voor je geld kan je niet krijgen! Super vriendelijke mensen, democratische prijzen, een echte aanrader!
Bij het binnenkomen vielen de stofvlokken, papiertjes en lege flesjes op de vloer op. Het koets van Belle waar mijn kleindochter eerst op wou hing scheef. De vriendelijke jongen aan de ingang heeft ze voor ons in orde gemaakt en heeft ook gekeerd. De kinderen 5 en 7 hebben vooral in de huisjes bakkerij, beenhouwerij, schoenmakerij enz. gespeeld. Die huisjes staan in een schaars verlichte ruimte waar veel tafels en stoelen stoel. Het aanbod an eten is zeer beperkt. Maar je kan bij Pizza Hut of Ikea in de buurt gaan eten. Leuk vonden de kinderen het speeltuintje voor de kleintjes en de grote bollen buiten waarin ze kunnen ronddraaien.Voordeel van deze speeltuin is dat de volwassenen maar 2 € toegang betalen. Dat is nog 2 € te veel omdat er niets voor volwassenen is. Er is gratis parkeerruimte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid