facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leeshuus

Leeshuus

Info

't Leeshuus is een heel bijzondere kleine stadsoase, vol authentieke dingen en warme mensen :) Ben jij ook zo? Welkom dan! :)

Geschiedenis

Quality-time voor mensen in de stad.

’t Leeshuus is een originele ontmoetingsplaats, waar pareltjes van 2de handsboeken en een keur aan lekkere drankjes klaar staan, om authentieke mensen te laten genieten, in een moment van rust en verwondering.

‘t Leeshuus is altijd een beetje thuis komen

Die ‘thuis’ is belangrijk. Zo ook de daaraan verbonden levenskwaliteit. Soms is ondersteuning welkom om comfortabel te kunnen leven in de stad, voor jong en oud.

’t Leeshuus is een initiatief van City Care Plus , een onafhankelijke organisatie waar je alle ondersteuning kan vinden om comfortabel te leven in jouw gezin, in jouw thuis. Vraag gerust meer info. We helpen je graag.

De lokale vzw ‘City Cares 4 Oostende’ en zijn vrijwilligers staan in voor de opening en het onderhoud van deze kleine stadsoase.

Een originele plaats van en voor originele mensen in de stad.



"’t Leeshuus is een originele ontmoetingsplaats, waar pareltjes van tweedehandsboeken en een keur aan lekkere dranken aangeboden worden, om authentieke mensen te laten genieten van een moment van rust en verwondering."
Adres: Groentemarkt 3, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059427483
Stad: Oostende
Route: Groentemarkt 3
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Groentemarkt Oostende, Boekenclub Oostende, WoordZee Oostende, Actueel denken Oostende, Boekencafé Brugge, Dagbladhandel Oostende, Boekenmarkt Oostende, Standaard Boekhandel Oostende
Recensies
Wat een leuke plaats! Leuke, vaak lokale mensen met de mogelijkheid om iets te drinken en een praatje te maken of een boek te lezen van de vele exemplaren aanwezig. Je kan er ook de tweedehands boeken kopen, die er in Nederlands maar ook buitenlandse talen aanwezig zijn.
Een heerlijke klein gezellig rustig plekje waar je een koffie of glaasje kan drinken binnen, op terras , een boekje kan lezen en je uitpas kan scannen grtjs xx
Het is een hele gezellige en warme plek waar je boeiende mensen kan ontmoeten of gewoon rustig iets drinken je mag je eigen broodje meebrengen Je kan er boeken in verschillende talen inkijken en kopen tegen een heel gunstig tarief.
Een huis waar je je kan verliezen in boeken en mensen ontmoeten.
Leuk alternatieve 2de hands boeken winkel met mogelijkheid te consumeren.
Zeer vriendelijk en zeer lekkere cappuccino. In een gemoedelijke sfeer.
Heel leuke plek om te vertoeven met een boek of gezelschap. Enkel cash betalen.
Heel gezellig sfeer....als je in compagnie bent
Altijd goed....nu in de vakantie zijn er mooie voorstellingen...de moeite waard
Leuk initiatief. Huiselijk ingericht. Je kan er lezen maar ook een praatje maken. Zonnig terrasje. Democratische prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid