facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leentjes hobbyshop

Leentjes hobbyshop

Info

Hallo,
Deze pagina is de rechtstreekse link naar Leentjes Hobbyshop. Een (web)winkel in Genk. Je vindt er 'alles' om je kaartjes te maken en veel meer!!
We zijn open op afspraak, dus aarzel niet om contact op te nemen via mail of telefoon.

Geschiedenis

In onze hobbywinkel vind je 'alles' om zelf je kaartjes te maken. Maar ook andere hobbymaterialen. Aarzel niet om te vragen wat je zoekt!
Leer je graag wat nieuws? Schrijf je dan in voor een workshop naar keuze of laat weten wat je wilt bijleren, dan doen we een workshop op maat!
De openingsuren zijn de uren dat de winkel telefonisch bereikbaar is, daar het een webwinkel is, is het best om telefonisch een afspraak te maken zodat je kan langskomen.

Adres: Fletersdel 38, 3600 Genk Limburg (Belgische stad)
Telefoonnummer: 0032495908145
Stad: Limbourg
Route: Fletersdel 38
Postcode: 3600 Genk



op zoek naar gerelateerd: Hobbywinkels online, Marianne hobby online shop, Grote hobbywinkel Duitsland, De Egel, De Egel challenge, Gelli Plate pipoos, Egel spullen
Recensies
Correct geleverd,super vriendelijk ,zowel in mail als met de telefoon,en heel plezant dat je gratis geschenkjes mag kiezen.Een aanrader!
Heel behulpzaam,heel vriendelijk en alles snel en correct geleverd met gratis geschenkjes die je zelf mag kiezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid