facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leenaerts Agro Techniek

Leenaerts Agro Techniek

Info

Leenaerts Agro Techniek is een bekend dealeragentschap van DeLaval in de provincie Antwerpen. Sinds 2017 ook actief als dealer van DeLaval Zuid-West.

Geschiedenis

Bij Leenaerts Agro Techniek ben je op de juiste plaats wat betreft melkwinningstechnieken, koeling, voersystemen, veestapel management, koecomfort, elektriciteits- en watervoorziening.



"Bij Leenaerts Agro Techniek ben je op de juiste plaats wat betreft melkwinningstechnieken, koeling, voersystemen, veestapel management, koecomfort, elektriciteits- en watervoorziening."
Adres: Loenhoutseweg 54, 2320 Hoogstraten, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 297 21 07
Stad: Hoogstraten
Route: Loenhoutseweg 54
Postcode: 2320


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Koen de Hoon Hoeven, Koen de Hoon ongeluk, Koen de Hoon
Recensies
Aardige mensen, mag goedkoper
Uitstekend service met hoogwaardige kwaliteit van een uitgebreid gamma geïnstalleerd en onderhouden door techniekers met jarenlange ervaring. Een Sterk Team staat voor u altijd klaar 24/7
Perfect alles is netjes en in orde prima service
Mooi bedrijf met ervaren mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Plaatsen vele machines en toebehoren voor melkstallen Zoals melk robots delaval , ligbedden , verlichting , koeborstels.... en veel meer.
Vriendelijke ontvangst, goed opgeleid personeel, en zeer goede service.
Prima Open dagen
Prima service, vriendelijk personeel.
Degelijk materiaal, goeie service.
Ze waren zo aardig en zorgden voor de tegu van mijn zoon genaamd Coconut. We hebben haar net gechipt, het ging snel en gemakkelijk. Deze plek zeker volledig aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid