facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leefschool de Letterzee

Leefschool de Letterzee

Info

Bij Leefschool de Letterzee beleven kinderen meer! Alles wat uw kind nodig heeft om het te maken in een wereld vol verandering.



"Bij ons op school bereiken we dezelfde doelen als op een gewone school, maar op een andere manier. We vinden het belangrijk naast het leren dat kinderen ook gewoon nog kind kunnen zijn. Hoe we dit doen, door de betrokkenheid en het enthousiasme hoog te houden. Kinderen leren als spelend en we gaan voor kwaliteiten van de toekomst, programmeren, samenwerken, projecten uitwerken, waarbij ze gebruik moeten maken van opzoekwerk. We horen vaak dat we fungeren als een groot gezin, dit maakt dat de ouders én de kinderen zich heel welkom voelen, ook de grote klassen lenen zich uitermate tot het leren. We hebben al een grote ervaring met hoogbegaafdheid of kinderen met een leervoorsprong. Dit kunnen enkel door goed te differentiëren. Kom zeker langs"
Adres: A. Fastenaekelslaan 24, 8670 Koksijde
Telefoonnummer: 058511744
Stad: Koksijde
Route: A. Fastenaekelslaan 24
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Smartschool Letterzee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vitality Warehouse - by Yvonne Vitality Warehouse - by Yvonne 1 km Vitality Warehouse wil je ondersteunen en begeleiden naar meer balans en vitaliteit i...
Recensies
Iedereen voelt zich welkom in deze warme school. De ouderparticipatie zorgt ervoor dat ouders hun kind zien groeien, ze mogen deelnemen aan hun leerproces. Activiteiten, leesouder, zwemouder, workshops,… De manier van lesgeven is niet traditioneel, maar de doelen blijven gelijk! De leerkrachten hebben een zalige energie en gaan 100% voor elk kind! Top!
Een fantastische school die ik enorm zal missen na 13 jaar. Mijn 2 jongens hebben er vanaf de peuterklas tem het 6e leerjaar mogen groeien en bloeien tot 2 fantastische tieners. 1 grote familie met een enthousiast team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid