facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEEF expert

LEEF expert

Info

Kinderen en jongeren die met (faal)angst, een laag zelfbeeld of onverwerkt verdriet te kampen hebben maar ook volwassenen die lijden door de negatieve gevolgen van stress , zijn meer dan van harte welkom. Biofeedback is het antwoord.



"BIOFEEDBACKTHERAPIE geeft een overzicht hoe je innerlijk stressniveau eruit ziet. M.b.v. een medisch apparaat wordt de ademhaling, hartslag, spierspanning, huidgeleiding en temperatuur gemeten. Een individueel behandelplan wordt voorgesteld waaronder trainen naar hartcoherentie toe, afschermtechnieken, losmaken van spanning in de spieren via lasertherapie.EMDR-THERAPIE specialisatie: kinderen en jongeren is een kortdurende effectief bewezen behandelmethode om ingrijpende of schokkende gebeurtenissen die mensen niet goed hebben verwerkt alsnog te verwerken. Denk aan onverwerkte pesterijen, faalervaringen, angstfobie, laag zelfbeeld, onverklaarbaar diep verdriet, echtscheiding van ouders niet verwerkt krijgen,...."
Adres:
Telefoonnummer: +32476174775
Stad: Herenthout


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid