facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEECO - Auto import Service

Info

We offer the service to import cars from Germany to Belgium since 1995.

Wij importeren autos vanuit Duitsland naar België voor bedrijven-particulieren.



"Wij helpen particulieren en bedrijven met het aankopen van jonge tweedehands en nieuwe wagens uit Duitsland.Wij kunnen enorm snel schakelen als familiebedrijf, en staan dan ook bekend als een van de weinige importeurs met zo een snelle/kwalitatieve service.De bedoeling van onze service is dat u de auto van uw wensen snel en goed ingevoerd, gekeurd en afgeleverd heeft bij u thuis."
Adres: Berkenlaan 37, 3941 Eksel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 32475451757
Stad: Eksel
Route: Berkenlaan 37
Postcode: 3941



op zoek naar gerelateerd: import duitse wagens, auto laten invoeren, leeco eksel, hulp bij importeren auto duitsland, auto invoeren belgie vanuit duitsland, trex cars, auto import belgie, importservice auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Group Ivo Gijbels Group Ivo Gijbels 1 km De mensen zijn vriendelijk en beleefd. Veel ruimte om terug in de laadruimte te komen...
All-Fix bvba All-Fix bvba 10 km Onverantwoord asociaal rijgedrag
Recensies
Patrick en zijn team leveren een uitstekende service! Service, eerlijkheid en vertrouwen dragen zij hoog in het vaandel, net als ik. Mijn Lexus NX werd met de nodige zorg uit Duitsland geïmporteerd, waardoor alles voor mij werd geregeld en ik hierover geen zorgen had. Door hun ervaring en vakkennis kan ik Leeco Import Service met een warm hart aanbevelen. Warme groeten, Nathalie van Weegen Zaakvoerder-NoRieBelle
Alleen maar lof voor dit familiebedrijf. Fijn contact gehad vanaf de eerste dag tot aflevering van mijn Golf GTE. Ik raad hun van harte aan als u een wagen wilt importeren zonder zorgen. Petje af voor Patrick en zoons. Nogmaals bedankt, mij zien jullie zeker nog terug! Één referentie in België als het op wagens importeren neerkomt, met name LEECO.
Het was de eerste keer dat ik een auto kocht in Duitsland. Patrick & zonen hebben de import ervan vlot afgehandeld zodat ik snel mijn wagen had. Voorafgaand aan de autokeuring in België hebben ze op mijn vraag nog een trekhaak laten plaatsen bij een externe partner van hen in de buurt. Tijdbesparende extra service zonder moeite. Sterk team!
Hele goede samenwerking. Ik heb zelf een wagen gevonden en deze daarna door Leeco laten overbrengen naar België. Gezien ik zelf in de autosector werk hoefde ik niet de full option service maar dit was geen probleem. Steeds een goed contact gehad tot aan de aflevering... Top!!
Super ervaring! Behulpzaam, vriendelijk. Altijd snel in contacten en alles piekfijn geregeld. Zéér blij dat ik deze mensen heb gevonden. Ook cardetailing, polijsten en glascoating door Kristiaan zéér mooi en professioneel uitgevoerd!!
Geweldige familiebedrijf i Van onderhandelen tot aflevering vlot verlopen .Patric geeft zelf nog onderhandeld met Duitse dealer en bijkomend nog 800 euro korting gekregen .Mooie prijs voor Peugeot GT en zo goed als nieuw .Auto invoeren neem zeker contact op met Auto Import Leeco
Leeco hielp mij met het importeren van mijn Viano uit Duitsland. Ze hebben dit goed en vlot gedaan, ik zou niet weten hoe ik dit gedaan zou hebben zonder hun hulp. Ook toen de Duitse verkoper moeilijk deed met de terugbetaling van de btw hebben ze mij begeleid en gezorgd dat dit in orde kwam. Merci mannen!
Top familiebedrijf ! Van onderhandelen tot leveren van de wagen aan huis. Zeer professioneel,ze geven je allerlei adviezen betreffend de wagen. Ik ben zeer tevreden van de kwalitatieve services.
super goede service kennen hun job door en door. ze staan altijd klaar voor de klanten. en ze zijn zeer klant vriendelijk ben heel blij dat ik mijn wagen heb laten importeren door leeco.
Eerste keer dat ik een auto importeerde vanuit Duitsland met de hulp van Leeco. Van de eerste minuut tot de laatste werd alles door hen perfect afgehandeld. Duidelijke en correcte communicatie, documenten allemaal in orde, en dit alles op een erg klantvriendelijk manier. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid