facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ledscherm huren

Ledscherm huren

Info

Wij verhuren mobiele ledschermen aan zeer aantrekkelijke voorwaarden. We maken opvallende reclame betaalbaar !



"Bij ons kan u terecht voor alle event- en feestartikelen , van ledscherm tot springkasteel, tafels, stoelen, discobar, borden , glazen, frigo's, ....."
Adres:
Telefoonnummer: 0473521488
Stad: Lede



op zoek naar gerelateerd: Linirent, Lachspiegels huren
Recensies
Supervriendelijke man. Heel stipt en altijd alles tiptop in orde. Altijd heel leuk om zaken mee te doen. Een aanrader voor alles van springkasteel tot servies!
Fijn overleg om het juiste springkasteel voor de juiste leeftijd te kiezen. Veel keuze, Zonodig kan bij slecht weer beslist worden om geen of iets anders te kiezen. Vlotte service. Zeer tevreden.
Super tevreden over alle geleverde materialen voor onze huwelijksreceptie. Versiering van ballonnen stang met onze namen vermeld, alsook helium balonnen om op te laten bij de kerk. Alles was stipt geregeld voor levering en opstelling van de tafels stoelen en versiering. Voor de ophaling was dit ook stipt alles geregeld en het terrein proper zchter gelaten . Zeker een aanrader voor uw feesten te verzorgen .
Pluspunten: Voordelig door jaarlijkse actie! Kwaliteitsvol zowel ondersteuning als springkasteel Vlotte communicatie Minpunten: Week te snel voorbij Voor ons jaarlijkse zomerfeest hadden wij via de voordelige jaarlijkse actie een hele week het Beach Paradise springkasteel gehuurd. Allereerst een vlotte communicatie via mail, en een correcte levering en uitleg later kregen we onze kinderen de volgende 5 dagen niet uit het springkasteel. Ook de volwassenen hebben hier veel plezier aan gehad! Hier huren wij zeker nog!
Top service om vooral de allerleukste entertainment te huren.
Top service! Al meermaals springkastelen, volksspelen, en discomateriaal gehuurd. Zeker een aanrader om iets te huren.
Heel tevreden van. Hebben ook echt begrip getoond voor de slechte weersomstandigheden. Wij bestellen zeker opnieuw een springkasteel bij Linirent :
Alles was mooi in orde. De mensen zijn super vriendelijk en de organisatie is ook vlot verlopen. Linirent staat in mijn evenementenboek genoteerd voor volgende feestjes.
Zeer flexibel ivm leverings- en ophaaluur. Materiaal in perfecte staat. Snelle reactie op mails. Bedankt voor de vlotte samenwerking.
Alles was prima in orde! Vriendelijke service, vlotte levering en netjes. Voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid