facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ledify

Ledify

Info

LEDify is specialist in het verhuren en verkopen van LED schermen. Het is onze missie onze klanten een optimaal beeldscherm te bieden voor elke toepassing. De succesformule: kwalitatieve schermen, innovatieve constructies en creatief beeldmateriaal.



"Verhuur en verkoop van LED schermen, zoals LED trailers, LED aanhangwagens, LED reclamezuilen, LED beursstanden, LED reclameborden, LED infoborden enzovoort."
Adres: Oud Sluisstraat 20, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: +3236894004
Stad: Wijnegem
Route: Oud Sluisstraat 20
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: LED scherm huren West Vlaanderen, Mobiel LED scherm huren, Mobiel LED scherm kopen, LED scherm huren Oost Vlaanderen, Scherm huren buiten, Groot scherm huren, LED scherm kopen prijs, LED wall huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Virtimmo Virtimmo 1 km Wij zijn een dynamisch team met reeds meer dan 10 jaar ervaring in vastgoedpromotie. ...
Recensies
Het team van Ledify heeft ons bedrijf voor de zoveelste keer erg goed geholpen bij de plaatsing en organisatie van meerdere schermen. Ze denken mee, kijken vooruit, zijn flexibel en bieden goede kwaliteit. Ik beveel ze van harte aan.
Super service. Goed geholpen geweest en schermen van de hoogste kwaliteit. Een enthousiast team waar ik zeker nog eens mee ga samenwerken !
Hele fijne samenwerking! Er wordt geluisterd, meegedacht en een oplossing prima op maat geleverd. Ik ga voor mijn scherm volgende keer zeker terug naar Ledify!
Slechte communicatie en late reactie. Op een enkel moment ben ik goed geholpen aan de telefoon, maar toen ik op het bedrijf kwam kijken om afmetingen te checken kreeg ik koffie die naar visolie smaakte.
Wij waren zeer tevreden met de schermen en genoten van een fantastische service! Aanrader!
Fantastische service gehad tijdens ons driedaags event! Uiterst professioneel & vriendelijk. 100% aan te raden!
TOP service van begin tot eind. Wij boekten bij LEDify een buitenscherm voor het WK-event van ons team. Goede prijs-kwaliteit, goede begeleiding locatiebezoek op voorhand en assistentie tijdens het event en perfecte kwaliteit screening voor grote groepen.
Wij hebben op de Matexpo beurs samengewerkt met LEDify omdat we een eyecatcher nodig hadden. En die was er!! Niet alleen hadden we een scherm van topkwaliteit, ook de service bij het plaatsen & tijdens de beurs zelf waren perfect. Voor led schermen binnen en buiten, raad ik hen daarom heel graag aan!
Op de eerste zomeravond van Carrousel Schilde plaatste Ledify voor ons een ledscherm van perfecte kwaliteit. Zij helpen graag bij het samenstellen van het beeldmateriaal dat verschijnt op het scherm en zien er op de avond zelf nauwlettend op toe dat alles vlot verloopt. Enkel lof over deze jonge ondernemers!
Top service en schermen! Absolute aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid