facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ledenbeheer.be

Ledenbeheer.be

Info

Ledenbeheer.be, een gebruiksvriendelijke online toepassing die de ledenregistratie en het beheer daarvan automatiseert.



"Online ledenbeheerSportclubs verliezen talloze uren aan ledenadministratie, denk maar de opvolging van betalingen, de lange Excel-lijst met inschrijvingen enz...Bespaar werk, tijd en frustraties, kies voor automatisering.Ledenbeheer biedt de oplossing voor elke sportclub, namelijk online ledenbeheer zoals het hoort."
Adres:
Telefoonnummer: 0476 337 442
Stad: Koekelare


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 15:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Recensies
Ledenbeheer maakt de administratie van onze dansschool een pak eenvoudiger. Er zijn tal van mogelijkheden om tarieven en kortingen toe te kennen bij cursussen en activiteiten en ook de automatische integratie naar de verzekering van onze leden is een echt pluspunt. Ook de verdere administratieve en boekhoudkundige opvolging verloopt voor onze dansschool veel beter. Kortom, Ledenbeheer zorgde voor heel wat vooruitgang binnen onze dansschool. Daarenboven worden klanten erg goed opgevolgd en geholpen en staat de klantendienst steeds klaar met een snel antwoord!
Wij zijn ZEER tevreden over de samenwerking met ledenbeheer. De inschrijvingen verlopen vlotjes, de software is na enig oefenen zeer duidelijk, geen vraag is te klein/groot/ingewikkeld en via messenger krijgen we zeer snel antwoord, je kan ook altijd iets aanvragen om aan te passen. Een aanrader van formaat!
Reeds 3 jaar waren we bij Hypnosis Dance Academy op zoek naar een online softwarepakket waarmee we onze klanten veeleisende dansers én ouders nog beter van dienst konden zijn. Ledenbeheer heeft het allemaal: de instellingen naar kortingen en tarieven zijn legio, de modules zijn tot in detail uitgewerkt en de layout werkt intuïtief. Dit is een kant en klaar pakket waar elke manager met plezier zijn administratie afhandelt waardoor er meer tijd overblijft om bij je klanten betrokken te zijn.
Ledenbeheer.be blijft verrassen met de snelheid waarmee het zijn platform verder uitbreidt en met de hoge kwaliteit van communicatie! Als nieuwe klant staan we te popelen om er weer in te vliegen slaap Covid slaap.
Super tevreden over dit programma. Bespaart ons zoveel tijd en frustraties. Vooral de online betalingen, kortingen die automatisch verrekend worden en gezinsaccounts zijn een meerwaarde!
Ledenbeheer is een super handig systeem voor het beheren van lessenreeksen en de daarbij horende inschrijvingen. Vragen en opmerkingen worden zeer snel opgevolgd.
Rekenen 2% kosten aan voor Bancontact betalingen van leden. Kosten die in werkelijkheid maar 0,39€ bedragen. En hebben dan nog het lef om foutieve informatie op hun website te plaatsen om klanten te misleiden. Ander en beter
Ledenbeheer is een zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudige software voor de ledenadministratie. Verder blijven ze evolueren en luisteren ze naar wat de noden zijn van de clubs. Echt TOP!
Leuke, volledige en makkelijke software om als dansclub mee te werken. Altijd goeie service en snelle antwoorden bij vragen.
Uitstekende klantenservice en werkelijk ALTIJD bereikbaar, zelfs na de openingsuren. Zeer tevreden. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid